hayalime kavuşsam mı

bence biraz daha bekle acele etme ..

ben olsam beklerdim.

ama ben olsam tek taşımı eşim alsın isterdim. insan eşinin hayalini gerçekleştirir altınmış prlantaymış ona ne.ne istiyosanız alsın.koca dururken annemin tek taş için para biriktirmesine kıyamazdım.

Canım ben yüzük takmayı çok severim tektaşa da çok hevesim vardı ama olmadı malesef.
Gidip istediğin büyüklükte svarowski alabilirsin ama aile yadigarı olmaz. ille de pırlanta diyosan bit kadarı da güzel durmuyor biraz bekle ve araştır derim.

Dolar az biraz indiğinde elindeki tl yi dolara çevir, daha uzun bir müddet dolar makul seviyeye gerilemeyecek ümitlenmeyin.
kılıçbalığı seni brezilya fönü konundan tanıyorum hatta senden imrenip evde ben de denemiştim geçen yıl ama pek başarılı olmadı beceremedim galiba yorumuna teşekkürler mantıklı geldi bana

çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun

kızlar bugün zen pırlantadan 0.50 karat bir beştaş bir de yurtdışı bılet hedıyesını alabilmek için kucuk bır elmas yüzük aldı eşim tektaşı da bekletmeye karar verdım 1 ay kadar belki dolar düşer zen de bu yüzüklerde fıyatlar artmamıştı tek taşta başka bahara kaldı artık

kılıçbalığı seni brezilya fönü konundan tanıyorum hatta senden imrenip evde ben de denemiştim geçen yıl ama pek başarılı olmadı beceremedim galiba yorumuna teşekkürler mantıklı geldi bana
Keşke gelip yazsaydın o konuya baştan önlemini alırdık ama olan olmuş.

Bu arada yeni cicilerini güle güle kullan.

Keşke gelip yazsaydın o konuya baştan önlemini alırdık ama olan olmuş.

Bu arada yeni cicilerini güle güle kullan.
teşekkür ederim kılıçbalığı deniz mevsimi bitsin yeniden brezilya fönü duşunuyorum senden mutlaka marka konusunda yapılış aşamaları hakkında bilgi alacağım sacım hem ınce telli hem de anlamsız dalgalı o yüzden ıhtıyacım var gene

Biz de araştırma aşamasındayız zaten, şu an favorimiz Alfaparf ama yine de araştırmaya devam etmek lazım. O yüzden bence de mevsimin geçmesini beklemek hepimiz için daha mantıklı.

beştaşı uçak bileti için zen den almıştım 2 3 hafta önce doları bekleyemedim yine zenden forevermark 0.27 karat e color yüzük aldım karatı küçük oldu ama marka ürün sevdığımden kuyumcu pırlantası istemedim umarım hayırlı olur güzel günlerde kullanırım isteyen herkes te sahip olur umarım en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…