-
- Konu Sahibi ceycey0406
bence biraz daha bekle acele etme ..selam kızlar benim derdim çok önemli değil ama gene de değerli fikirleriniz için yazmaya karar verdim.5 yıllık evliyim velendığımde sadece altın takıldı tektaş alınmadı ben de istemedim açıkçası.Şimdi annem bana para biriktirdi bir yıldır al istedığın yüzüğü dedi bir ay önce almaya karar verdim ama işler çıktı almaya çıkamadım avm lerdede çok pahalı kızılaydan alacaktım gıa sertifikalı ama maalesef dolar çok arttı bu ara param değer kaybetti yani alsam dada küçük taş alabileceğim.Eşim dolar düşer bekle diyor ama ülkenin durumu malum kolay kolay düşmez .Sizce ne yapayım bekleyeyim mi yoksa hayalimi gerçekleştirip daha küçük karat bir yüzük mü alayım.yardımlarınıza şimdiden teşekkürler
Beni alan almış zaten 5yıllık evliyim..sadece alyansım kaldı benimle çokta fifi:)seni alan yada alacak olan yaşamış bu devirde zor böle biri:)))
kılıçbalığı seni brezilya fönü konundan tanıyorum hatta senden imrenip evde ben de denemiştim geçen yıl ama pek başarılı olmadı beceremedim galiba yorumuna teşekkürler mantıklı geldi banaDolar az biraz indiğinde elindeki tl yi dolara çevir, daha uzun bir müddet dolar makul seviyeye gerilemeyecek ümitlenmeyin.
çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsunAh annelerimiz... Yakın tarihte düşmez en azından seçime kadar dolar. Size önerim olacak, eğer pırlantasını bir toptancıdan alırsanız her şehirde vardır sanıyorum. Sırf marka diye daha küçük bir taş almış olmazsınız. Sonra istediğiniz bir kuyumcu zaten makul bir fiyata yüzük yapacaktır. Şimdiden güle güle kullanın yüzüğünüzü
Keşke gelip yazsaydın o konuya baştan önlemini alırdık ama olan olmuş.kılıçbalığı seni brezilya fönü konundan tanıyorum hatta senden imrenip evde ben de denemiştim geçen yıl ama pek başarılı olmadı beceremedim galiba yorumuna teşekkürler mantıklı geldi bana
teşekkür ederim kılıçbalığı deniz mevsimi bitsin yeniden brezilya fönü duşunuyorum senden mutlaka marka konusunda yapılış aşamaları hakkında bilgi alacağım sacım hem ınce telli hem de anlamsız dalgalı o yüzden ıhtıyacım var geneKeşke gelip yazsaydın o konuya baştan önlemini alırdık ama olan olmuş.
Bu arada yeni cicilerini güle güle kullan.
Biz de araştırma aşamasındayız zaten, şu an favorimiz Alfaparf ama yine de araştırmaya devam etmek lazım. O yüzden bence de mevsimin geçmesini beklemek hepimiz için daha mantıklı.teşekkür ederim kılıçbalığı deniz mevsimi bitsin yeniden brezilya fönü duşunuyorum senden mutlaka marka konusunda yapılış aşamaları hakkında bilgi alacağım sacım hem ınce telli hem de anlamsız dalgalı o yüzden ıhtıyacım var gene