hayalime kavuşsam mı

neyse sormuyorum artık daha çok sorunu olan arkadaşlar var onlara beraber çare bulalım iyi geceler arkadaşlar

arkadaşım taksitle almıyorum zaten bir yüzük 5000 tl en az annemle biriktirdik bir senede işte niye biriktirilerek alınamazmış anlamadım aldığımız hemen hemen herşey biriktirilerek alınmıyor mu zaten

Gerilmeyin.

Genel geçer bir şey söylemedim sonuçta, yaptığımız bütün yorumlar öznel, araya kendi fikrimi sıkıştırdım.

Sorduğunuz soru hakkındaki görüşümü de belirttim.

Gerilmeyin.

Genel geçer bir şey söylemedim sonuçta, yaptığımız bütün yorumlar öznel, araya kendi fikrimi sıkıştırdım.

Sorduğunuz soru hakkındaki görüşümü de belirttim.
yok gerilmedim sadece kendi maddi durumum kötü değil normal hediye alacak olan kişi annem olduğu için o da zor şartlarda kazandığı için parayla alabılecegım en ıyı yuzuğu almak istiyorum kırmak sitemedim yani sizi

Bence tektas hayaliniz olmamali...Yani sonucta evlenirken esiniz alsaydi veya teklif edilirken takilsaydi bi hatirasi olurdu ama simdi bence gereksiz...

Bir kadının hayali nasıl tektaş olur aklım almıyo benim inşallah tektaş hayatınızdaki minik Bi ayrıntıdır sadece yani eğer gerçekten hayalinizse çok boş bişey bence neyse dolar düşmeyecek düşecek diyenlere Türkiye Cumhuriyetinde yaşadığımızı hatırlatırım düşse bile çok azcık düşer e o da pek bişey farketmez eskide kaldı dolar ne kadar duşebilir düşmez size faydası olacak kadar

annem bana alıyor bir tane kızım var benden de ona kalır hatıra diye annannesinden yani bayağı yaşlı annem kızımın büyümesini göremez
bende aynını düşünerek aldım kızıma bırakırım diye tek taşımı kendim aldım yani .eşim dalga bile geçmiştir taşla napıyım aldım taktım bende

selam kızlar benim derdim çok önemli değil ama gene de değerli fikirleriniz için yazmaya karar verdim.5 yıllık evliyim velendığımde sadece altın takıldı tektaş alınmadı ben de istemedim açıkçası.Şimdi annem bana para biriktirdi bir yıldır al istedığın yüzüğü dedi bir ay önce almaya karar verdim ama işler çıktı almaya çıkamadım avm lerdede çok pahalı kızılaydan alacaktım gıa sertifikalı ama maalesef dolar çok arttı bu ara param değer kaybetti yani alsam dada küçük taş alabileceğim.Eşim dolar düşer bekle diyor ama ülkenin durumu malum kolay kolay düşmez .Sizce ne yapayım bekleyeyim mi yoksa hayalimi gerçekleştirip daha küçük karat bir yüzük mü alayım.yardımlarınıza şimdiden teşekkürler
annen iyi hoş da eşin biraz bencil bence. Zaten büyük kısmını annen vermiş, eşin de üstünü tamamlasın istediğin yüzüğü al bence.

arkadaşım taksitle almıyorum zaten bir yüzük 5000 tl en az annemle biriktirdik bir senede işte niye biriktirilerek alınamazmış anlamadım aldığımız hemen hemen herşey biriktirilerek alınmıyor mu zaten
Canim dolar dusmez artik,almaya niyetin varsa al
Ben senin yerinde olsam parayi altina yatiririm ve birkac yil beklerim oldukca yukselecek emin olabilirsin,sonra bozdurur caninin istedigi tektasi alirsin

Ah annelerimiz... Yakın tarihte düşmez en azından seçime kadar dolar. Size önerim olacak, eğer pırlantasını bir toptancıdan alırsanız her şehirde vardır sanıyorum. Sırf marka diye daha küçük bir taş almış olmazsınız. Sonra istediğiniz bir kuyumcu zaten makul bir fiyata yüzük yapacaktır. Şimdiden güle güle kullanın yüzüğünüzü:KK54:

X