- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi ceycey0406
e o da hatıra oluyor satamam ki alınıncaEşime altın yüzüğü aldırır (madem hazır almaya), sonra onu satar elimdeki paraya eklerdim
arkadaşım taksitle almıyorum zaten bir yüzük 5000 tl en az annemle biriktirdik bir senede işte niye biriktirilerek alınamazmış anlamadım aldığımız hemen hemen herşey biriktirilerek alınmıyor mu zaten
yok gerilmedim sadece kendi maddi durumum kötü değil normal hediye alacak olan kişi annem olduğu için o da zor şartlarda kazandığı için parayla alabılecegım en ıyı yuzuğu almak istiyorum kırmak sitemedim yani siziGerilmeyin.
Genel geçer bir şey söylemedim sonuçta, yaptığımız bütün yorumlar öznel, araya kendi fikrimi sıkıştırdım.
Sorduğunuz soru hakkındaki görüşümü de belirttim.
valla benim de dertlerim var ama düşünmemeye çalışıyorum hayat kısa düşününce üzülünce ne değişiyor ki herkesin bir sınavı var bu hayatta değil miŞu an tek derdim pırlanta yüzük olsaydı keşke çok şanslısın arkadaşım
bende aynını düşünerek aldım kızıma bırakırım diye tek taşımı kendim aldım yani .eşim dalga bile geçmiştir taşla napıyım aldım taktım bendeannem bana alıyor bir tane kızım var benden de ona kalır hatıra diye annannesinden yani bayağı yaşlı annem kızımın büyümesini göremez
seni alan yada alacak olan yaşamış bu devirde zor böle biri:)))Tek taşımı annem aldı..
Tek başına annem taktı girmesinler havaya..
Hiç öyle şeyler de gozum olmadığından şarkımı söyler geçer giderim konudan..
annen iyi hoş da eşin biraz bencil bence. Zaten büyük kısmını annen vermiş, eşin de üstünü tamamlasın istediğin yüzüğü al bence.selam kızlar benim derdim çok önemli değil ama gene de değerli fikirleriniz için yazmaya karar verdim.5 yıllık evliyim velendığımde sadece altın takıldı tektaş alınmadı ben de istemedim açıkçası.Şimdi annem bana para biriktirdi bir yıldır al istedığın yüzüğü dedi bir ay önce almaya karar verdim ama işler çıktı almaya çıkamadım avm lerdede çok pahalı kızılaydan alacaktım gıa sertifikalı ama maalesef dolar çok arttı bu ara param değer kaybetti yani alsam dada küçük taş alabileceğim.Eşim dolar düşer bekle diyor ama ülkenin durumu malum kolay kolay düşmez .Sizce ne yapayım bekleyeyim mi yoksa hayalimi gerçekleştirip daha küçük karat bir yüzük mü alayım.yardımlarınıza şimdiden teşekkürler
Canim dolar dusmez artik,almaya niyetin varsa alarkadaşım taksitle almıyorum zaten bir yüzük 5000 tl en az annemle biriktirdik bir senede işte niye biriktirilerek alınamazmış anlamadım aldığımız hemen hemen herşey biriktirilerek alınmıyor mu zaten