Gelinlik Modelleri hayalimdeki gelinlik modelim..

srplysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
34
0
36
Isparta
hep aklimda bu sekilde tasarladimm gelinligimi boyle bisey almak istiyorumm simdi bakiyorum bu modellere el isciligi old. icin digerlerine gore daha pahali $42-pronovias-30.jpg

bence de güzel gelinlik canım,zaten hep söylediğim gibi uzun duvaklı olması mükemmel..ama fiyat konusunda hiçbir fikrim yok canım...inşallah gönlüne göre olur herşey

bence de güzel gelinlik canım,zaten hep söylediğim gibi uzun duvaklı olması mükemmel..ama fiyat konusunda hiçbir fikrim yok canım...inşallah gönlüne göre olur herşey

fransiz kupuru diye geciypr bayiliyorum duvagida ona gore aliyosun falan muthis bi kombine oluyoo ins rabbim herkesin gonlune gore verir ins.

el işçiliği olmasından ziyade kaliteli kumaş kullandığından ötürü daha pahalı pronoviaslar. yoksa modelleri insanların genelde diktirdiğinden çok daha sade ve daha az işçilik gerektiriyor. diktirecekseniz, önerim siz de kaliteli kumaş kullandırın, bütçenizi de zorlayın. tamam, 4000 lira verip pronovias almayalım ama onun gibi duracak bir gelinlik de 2000den aşağı pek diktirilemiyor benden söylemesi. mutluluklar...

evet canim kesinlikle ben zaten hep sade seylerden hoslaniyorum buna benzeri bulabilirim ins.

kadıköyde nurbanu moda mı ne öyle bir markanın vitrininde çok benzer bir gelinlik var. göğüs altından fiyonk değil de taş geçiyor. kumaş kalitesine yakından bakmadım gerçi. bence bulabilirsin benzerini...

kadıköyde nurbanu moda mı ne öyle bir markanın vitrininde çok benzer bir gelinlik var. göğüs altından fiyonk değil de taş geçiyor. kumaş kalitesine yakından bakmadım gerçi. bence bulabilirsin benzerini...

sanirim istanbula gitme imkanim olmaz ama 4 bi koldan arastirttiriyorum nasip diyelim artik:)))

Back