Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hep aklimda bu sekilde tasarladimm gelinligimi boyle bisey almak istiyorumm simdi bakiyorum bu modellere el isciligi old. icin digerlerine gore daha pahali
bence de güzel gelinlik canım,zaten hep söylediğim gibi uzun duvaklı olması mükemmel..ama fiyat konusunda hiçbir fikrim yok canım...inşallah gönlüne göre olur herşey
bence de güzel gelinlik canım,zaten hep söylediğim gibi uzun duvaklı olması mükemmel..ama fiyat konusunda hiçbir fikrim yok canım...inşallah gönlüne göre olur herşey
el işçiliği olmasından ziyade kaliteli kumaş kullandığından ötürü daha pahalı pronoviaslar. yoksa modelleri insanların genelde diktirdiğinden çok daha sade ve daha az işçilik gerektiriyor. diktirecekseniz, önerim siz de kaliteli kumaş kullandırın, bütçenizi de zorlayın. tamam, 4000 lira verip pronovias almayalım ama onun gibi duracak bir gelinlik de 2000den aşağı pek diktirilemiyor benden söylemesi. mutluluklar...
kadıköyde nurbanu moda mı ne öyle bir markanın vitrininde çok benzer bir gelinlik var. göğüs altından fiyonk değil de taş geçiyor. kumaş kalitesine yakından bakmadım gerçi. bence bulabilirsin benzerini...
kadıköyde nurbanu moda mı ne öyle bir markanın vitrininde çok benzer bir gelinlik var. göğüs altından fiyonk değil de taş geçiyor. kumaş kalitesine yakından bakmadım gerçi. bence bulabilirsin benzerini...