Hayali Ünlü, Bağımlılıklar ve Kendimi Şartlandırmak

Tamam diğer durumlar sıkıntılı olabilir ama hayalci olmak kötü mü sizce? Yani ben bu kadını sunuculuk yaparken ya da albüm yapıp şarkı söylerken de hayal ediyorum. Yani çok donanım sahibi biri.
Merhaba, sizin durumunuz ne yazık ki hayalcilik değil. Ne yazık ki normal de değil ama bunu sizi suçlama amacıyla demiyorum, belli ki beyin işleyişinizde sizin hayatınızı zorlaştıran bir hata var. Otizm olabilir, okb olabilir, psikotik bir bozukluk olabilir, disosiyasyon olabilir, birçok şey olabilir. Buradan ne olduğunu demek zor ama adı ne olursa olsun kesinlikle sağlıklı değil. Mutlaka bir üniversite ya da eğitim araştırma hastanesinde psikiyatriye gidin. Pdr'nin size maks faydası doktora git demek olur, size rehber öğretmenden önce psikiyatrist lazım. Yetişkinsiniz, doktora gitmek için ailenize ihtiyacınız yok. Belki bu düşünce tarzı nedeniyle kendinizi orijinal, üstün, her şeyi bilebilen, beyni çok çalışan biri gibi görüp doktora gitmek istemiyorsunuzdur ama içinde bulunduğunuz durum hayatta ilerlemenizi, kendi kendinize yetmenizi, anlamlı ilişkiler kurmanızı çok zorlaştıracak bir şey.

Son düzenleme:

Sosyal hizmet ogrencisi kizlari da sever misin Dunyacim?

Çok çok haklısınız, sadece şunu eklemek istiyorum, gerçekliği değerlendirmesi bu kadar bozulmuş biri için ilaç kullanmadan terapi o kadar etkili olmuyor çünkü aşırı direnç gösteriyorlar, iyileşme arzusu da çok olmuyor kendini normal gördüğü ve aktif şikayeti olmadığı için. İlaç ve terapinin birlikte olması şart bu durumda. Konu sahibi daha iyi olmak istiyorsa psikiyatra gitmeli, tek sorunu normal olmamak değil yani ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya ama fark etmiyor.

Annenin telefonunu ver de görüşelim bari.

Peki bu çok yoğun eril enerjinin sebebi nedir?
Ne eril enerjisi ? Ayrıca sana neden verecekmişim annemin telefonunu?? Çok sinir oldum.
Benim burcum bile Başak yükselenim de Akrep dudağımı bile büzerek kelimeleri ezerek konuşuyorum. Dişi olma konusunda bir sıkıntım yok bence.

Neyi beğenmediniz?
Beğenmemekle alakası yok. Kalp damarları tıkanan birine başka yerden damar alıp damar takmak gerek diyorlar ya bu beğenmemek mi oluyor? Sizin de ciddi bir sağlık sorununuz var. Damarı tıkanan adam damarını savunuyor mu? Yoo, tedavi alıp sağlıklı olmaya bakıyor.

O yüzden üniversiteden randevu al dedim bence bir süre yatırırlar bunu. Ama havada uçtu gitti. Gerçek biriyse yani sadece troll amaçlı yazmıyorsa ciddi sıkıntı. Bağımlılık yatkınlığı da olur. Bu şekilde bu yaşa kadar fark edilmemiş olması da çok ilginç. Bence hayali konuşmaları da var. Belki bu karekterlerin bazıları gerçek değil. Protez bacakları olan lezbiyen kız arkadaş gibi

Amaan tatil yaparım ayol fena mı

Kişiyi hayal edebiliyorum ya herkese bir şeyler anlatan, aşırı konuşkan ama kimsenin onu dinlemediğini sanan oysa kendi kimseyi dinlemeyen, yanındaki insanları tedirgin hissettiren ama bunu farkında olmayan, asosyal, aşırı ajite biri. Trol değilse size verdiği alakasız cevaba da bakınca kendi kendine yardım alacak kadar bilinci olmayabilir, aileler genelde bu durumdaki çocuklarını koşarak psikiyatra ya da hacı hocaya götürür, ailenin götürmemesi trol olma ihtimalini aklıma getirdi biraz durup düşününce.

yazdıklarınızın gerçek olduğunu varsayarak ve yargılamadan yazmaya çalışacağım. okb olabilir takıntılarınız. psikoloğa annenizin yanaşmaması da bahane olmamalı bence. hemen destek almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…