- Konu Sahibi tatlidunyaa
Annenin telefonunu ver de görüşelim bari.
Peki bu çok yoğun eril enerjinin sebebi nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, sizin durumunuz ne yazık ki hayalcilik değil. Ne yazık ki normal de değil ama bunu sizi suçlama amacıyla demiyorum, belli ki beyin işleyişinizde sizin hayatınızı zorlaştıran bir hata var. Otizm olabilir, okb olabilir, psikotik bir bozukluk olabilir, disosiyasyon olabilir, birçok şey olabilir. Buradan ne olduğunu demek zor ama adı ne olursa olsun kesinlikle sağlıklı değil. Mutlaka bir üniversite ya da eğitim araştırma hastanesinde psikiyatriye gidin. Pdr'nin size maks faydası doktora git demek olur, size rehber öğretmenden önce psikiyatrist lazım. Yetişkinsiniz, doktora gitmek için ailenize ihtiyacınız yok. Belki bu düşünce tarzı nedeniyle kendinizi orijinal, üstün, her şeyi bilebilen, beyni çok çalışan biri gibi görüp doktora gitmek istemiyorsunuzdur ama içinde bulunduğunuz durum hayatta ilerlemenizi, kendi kendinize yetmenizi, anlamlı ilişkiler kurmanızı çok zorlaştıracak bir şey.Tamam diğer durumlar sıkıntılı olabilir ama hayalci olmak kötü mü sizce? Yani ben bu kadını sunuculuk yaparken ya da albüm yapıp şarkı söylerken de hayal ediyorum. Yani çok donanım sahibi biri.
Hayır o kız beni çok sevdi. Hem ilk danışmanımın pörsümüş bir teyze ya da erk*k olması yerine kendimden çok az büyük bir kızın olması beni çok mutlu etti. Hâlâ da iletişimimiz sürüyor. PDR' ci kızları çok seviyorum.
Çok çok haklısınız, sadece şunu eklemek istiyorum, gerçekliği değerlendirmesi bu kadar bozulmuş biri için ilaç kullanmadan terapi o kadar etkili olmuyor çünkü aşırı direnç gösteriyorlar, iyileşme arzusu da çok olmuyor kendini normal gördüğü ve aktif şikayeti olmadığı için. İlaç ve terapinin birlikte olması şart bu durumda. Konu sahibi daha iyi olmak istiyorsa psikiyatra gitmeli, tek sorunu normal olmamak değil yani ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya ama fark etmiyor.Yavrum senin psikolojik olarak sıkıntın var. Düşünce gerçeklik algın bozulmuş. Ciddi terapiye girmen gerekiyor bugün randevu al. Espri yapmıyorum. Terapi ile kısmen en azından gündelik hayatını düzeltir rahatlarsın. Normal değil anlattıkların ve giderek kronikleşmeden müdahele şart
Ne eril enerjisi ? Ayrıca sana neden verecekmişim annemin telefonunu?? Çok sinir oldum.Annenin telefonunu ver de görüşelim bari.
Bölüm olarak hangisi daha iyiyse :)Sosyal hizmet ogrencisi kizlari da sever misin Dunyacim?
Erkekler pesini bırakmiyodur o zaman seninNe eril enerjisi ? Ayrıca sana neden verecekmişim annemin telefonunu?? Çok sinir oldum.
Benim burcum bile Başak yükselenim de Akrep dudağımı bile büzerek kelimeleri ezerek konuşuyorum. Dişi olma konusunda bir sıkıntım yok bence.
Evet hepsini engelliyorum aşkooo pislik onlarErkekler pesini bırakmiyodur o zaman senin
Beğenmemekle alakası yok. Kalp damarları tıkanan birine başka yerden damar alıp damar takmak gerek diyorlar ya bu beğenmemek mi oluyor? Sizin de ciddi bir sağlık sorununuz var. Damarı tıkanan adam damarını savunuyor mu? Yoo, tedavi alıp sağlıklı olmaya bakıyor.Neyi beğenmediniz?
Tedavi olman gerektiğini göremiyor da, KK olarak yardımcı olalım dedim. Öfke sorununun da var bu arada.Ayrıca sana neden verecekmişim annemin telefonunu?? Çok sinir oldum.
Çok çok haklısınız, sadece şunu eklemek istiyorum, gerçekliği değerlendirmesi bu kadar bozulmuş biri için ilaç kullanmadan terapi o kadar etkili olmuyor çünkü aşırı direnç gösteriyorlar, iyileşme arzusu da çok olmuyor kendini normal gördüğü ve aktif şikayeti olmadığı için. İlaç ve terapinin birlikte olması şart bu durumda. Konu sahibi daha iyi olmak istiyorsa psikiyatra gitmeli, tek sorunu normal olmamak değil yani ciddi bir sağlık problemiyle karşı karşıya ama fark etmiyor.
Amaan tatil yaparım ayol fena mıO yüzden üniversiteden randevu al dedim bence bir süre yatırırlar bunu. Ama havada uçtu gitti. Gerçek biriyse yani sadece troll amaçlı yazmıyorsa ciddi sıkıntı. Bağımlılık yatkınlığı da olur. Bu şekilde bu yaşa kadar fark edilmemiş olması da çok ilginç. Bence hayali konuşmaları da var. Belki bu karekterlerin bazıları gerçek değil. Protez bacakları olan lezbiyen kız arkadaş gibi
Kişiyi hayal edebiliyorum ya herkese bir şeyler anlatan, aşırı konuşkan ama kimsenin onu dinlemediğini sanan oysa kendi kimseyi dinlemeyen, yanındaki insanları tedirgin hissettiren ama bunu farkında olmayan, asosyal, aşırı ajite biri. Trol değilse size verdiği alakasız cevaba da bakınca kendi kendine yardım alacak kadar bilinci olmayabilir, aileler genelde bu durumdaki çocuklarını koşarak psikiyatra ya da hacı hocaya götürür, ailenin götürmemesi trol olma ihtimalini aklıma getirdi biraz durup düşününce.O yüzden üniversiteden randevu al dedim bence bir süre yatırırlar bunu. Ama havada uçtu gitti. Gerçek biriyse yani sadece troll amaçlı yazmıyorsa ciddi sıkıntı. Bağımlılık yatkınlığı da olur.
Vallahi daha acayibini görmedimBunca senedir bu fromu okurum en acayip konulardan biri diyebilirim bu konu için
Bencede dizilerden uzuk durun ve enn kısa zamanda destek alın
Gökyüzürengim var, bi sürü farkli nickle acilmis konusu var.Deniz seki hayranı bi üye vardı 3-4 ay önce, laf edenlere saldırıyordu ayrıca 2000lerden önce doğanlarla ilgili de değişik yorumları vardı keşke konuyu hatırlasam
Ve bu bireyler bu rahatsızlıktan sonra koşarak normale (!) dönerleeeerEvli bir hetero çiftin kendilerini her şeye hakları olduğunu sanmaları çok rahatsız edici. Ve 2000' li yıllarda doğan kişilerin hetero olmasından da rahatsız oluyorum.