• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayali Ünlü, Bağımlılıklar ve Kendimi Şartlandırmak

Ben orta sondaydım. Ve bu güzel dizi daha çok lise dönemlerime damga vurdu. Yani bu kadın tamamen kendi hayal ürünüm. Ve her gün düşünüyorum. Ve dizinin ilk bölümünün yayınlandığı Şubat 2014' te kızın saç modelini bu şekil hayal ediyorum. Ve 39 ay içinde bu saçların evrimini hesaplıyorum.
Kurban olduğum, bütün umudumuz Z kuşağında ama siz de böyle yaparsanız...

Kurban olduğum, bütün umudumuz Z kuşağında ama siz de böyle yaparsanız...
Tamam diğer durumlar sıkıntılı olabilir ama hayalci olmak kötü mü sizce? Yani ben bu kadını sunuculuk yaparken ya da albüm yapıp şarkı söylerken de hayal ediyorum. Yani çok donanım sahibi biri.

Tamam diğer durumlar sıkıntılı olabilir ama hayalci olmak kötü mü sizce? Yani ben bu kadını sunuculuk yaparken ya da albüm yapıp şarkı söylerken de hayal ediyorum. Yani çok donanım sahibi biri.
Asla, hayal gücü insanı başarıya götüren en önemli etkendir.
O zaman hayal gücünü avantaja çevirseniz?
O hayallerinizdeki başarılı kadınların yerine kendinizi koyun. Olmak istediğiniz kişi gibi.
O daha faydalı olmaz mı?

Neyi beğenmediniz?

Yavrum senin psikolojik olarak sıkıntın var. Düşünce gerçeklik algın bozulmuş. Ciddi terapiye girmen gerekiyor bugün randevu al. Espri yapmıyorum. Terapi ile kısmen en azından gündelik hayatını düzeltir rahatlarsın. Normal değil anlattıkların ve giderek kronikleşmeden müdahele şart

Yavrum senin psikolojik olarak sıkıntın var. Düşünce gerçeklik algın bozulmuş. Ciddi terapiye girmen gerekiyor bugün randevu al. Espri yapmıyorum. Terapi ile kısmen en azından gündelik hayatını düzeltir rahatlarsın. Normal değil anlattıkların ve giderek kronikleşmeden müdahele şart
Ama ben şöyle düşünüyorum o kadın gerçek olsa ve dizide perukla oynasa yazın dizi sezon finali olunca sunacağı programda da kısa küt saçlarıyla sunuculuk yapsa insanlar o kadına da bana da fanı olduğumdan kötü yorumlar yapacaklar.

Ama ben şöyle düşünüyorum o kadın gerçek olsa ve dizide perukla oynasa yazın dizi sezon finali olunca sunacağı programda da kısa küt saçlarıyla sunuculuk yapsa insanlar o kadına da bana da fanı olduğumdan kötü yorumlar yapacaklar.

Bana neden böyle bir açıklama yaptığını bilmiyorum eğer troll değilsen ki böyle bir ihtimal gerçekten yüksek, senin yardıma ihtiyacın var. Bu normal mi diye sordun açıkladım bu üçüncü kez.

Psikiyatri desteği şart ciddi kablolar yanlış bağlanmış birisi tekrar düzeltmeli. Cümlelerini kurmanda, kelimelerde bile sıkıntı var. Geçmiş olsun. Acil üniversite hastanesine randevu al
Bence çok güzel cümle kuruyor.

Ama o kadını ben aklımda canlandırıyorum. Kestirmeden de değişik modeller yapabilir. Mesela ben bir de şuna hayranım. Ünlü kadınlar kısa saçlarına çok hoş topuzlar yapıyorlar. Hayranım gerçekten. Yani o benim hayal ettiğim ünlü kadın da yapabilir. Sonra zaten O hayat benim' in son sezonunda saçı omuzlara varmış oıluyor. O saça perma yapıp rengini de açabilir.
Perma yaptirip bi de rengini acarsa elektrik carpmisa döner o sac

Bi daha görüşmeyelim mi dedi?
Hayır o kız beni çok sevdi. Hem ilk danışmanımın pörsümüş bir teyze ya da erk*k olması yerine kendimden çok az büyük bir kızın olması beni çok mutlu etti. Hâlâ da iletişimimiz sürüyor. PDR' ci kızları çok seviyorum. 😍

Back