HAYAleT Geyik :)

:KK9::KK9::KK9: ahahah astırdığı şeyi de söyleme artık :KK53::KK53::KK53:

Sen akilli kiza benziyorsun anlarsin zaten. :KK1:

Ben zaten anlaşamıyorum ki:KK52:
O hep alttan alıyor yoksa cıks:KK14:
Aferin evladım ayrı yazdın doğru:KK6:

Bu arada süt tok tutar ama 1 bardakta 200 kalori var.

Bir beni mi tok tutmuyor bu meret :))

Notum kac hocam. Sozluye de kalkacak miyim.

yükseleni yay yahu..

başak erkeğiyle boğa kadını uyumlu değil miydi..

Eee yukselen daha fazla etkili normal burcundan bile fazla . Yay da cift kisilikli burclardan biri bildigim kadariyla. Yay la zor ayril sen. :KK1:

Eee yukselen daha fazla etkili normal burcundan bile fazla . Yay da cift kisilikli burclardan biri bildigim kadariyla. Yay la zor ayril sen. :KK1:

Takibimdesin:KK6: Yazı düzenine bakıp notunu vereceğim:KK9:

Yok yok yayın özelliklerini onunla birlikte okumuştuk..

Yani 3 seneden beri adamda yayın özelliklerine hiç rastlamadım ama başak olduğu için fazlasıyla başağın titiz olma özelliğinden bıktımmmmmmmmmmmmmmm:KK30:

Ah ah bi söylenişi var kulaklarıma pamuk tıkayasım geliyo :KK47:
Yok çok dağınıkmışım yok çok pasaklıymışım falan..

Acelemiz var sanki , dağıttığımı anında toplarsam temizlik yaparken zevk alamam ki..
Dimi ama :KK53:

Yok yok yayın özelliklerini onunla birlikte okumuştuk..

Yani 3 seneden beri adamda yayın özelliklerine hiç rastlamadım ama başak olduğu için fazlasıyla başağın titiz olma özelliğinden bıktımmmmmmmmmmmmmmm:KK30:

Ah ah bi söylenişi var kulaklarıma pamuk tıkayasım geliyo :KK47:
Yok çok dağınıkmışım yok çok pasaklıymışım falan..

Acelemiz var sanki , dağıttığımı anında toplarsam temizlik yaparken zevk alamam ki..
Dimi ama :KK53:

Titizlik ordan geliyor evet ama patavatsizligi da yaydan geliyor. Ben de temizlik hastasiyim o yuzden bir sey diyemiycem:)

Titizlik ordan geliyor evet ama patavatsizligi da yaydan geliyor. Ben de temizlik hastasiyim o yuzden bir sey diyemiycem:)

Bunu söyleyen insan saç kurutma makinesini dolaba koymaya üşenen insan..:KK31:

Bunu söyleyen insan saç havlusunu bi kenara atıp evden çıkıp giden insan..:KK31:

Bunu söyleyen insan pc masasının çekmecesine fıstık kabuklarını atan insan.. :KK31:

Bu bir başağın savunduğu titizlik ise , ben neyim boğadan bozma başak mı :KK53::KK53::KK53::KK53:

X