HAYAleT Geyik :)

Ben bu nicki aldığımda tamamen atmasyondu :KK9:
Rengin ismini çok severim a.yi da kendim ekledim biraz afilli olsun diye meğer zaten kullanılıyormuş:KK1:

O ismi biliyor muyum acaba:KK6:

Aaa ne ayipp... Benim nick gayette dusunerek tasarlanmis bir nickti..:KK1: Regina baya yerde kullaniliyor kralice anlamindaymis. Degistir bence nickini:) Régina Fransa da bir yer adiymis ayrica.

Bilirsin bilirsin hemde cok iyi. Sevdigim biriydi. :KK24:

Aaa ne ayipp... Benim nick gayette dusunerek tasarlanmis bir nickti..:KK1: Regina baya yerde kullaniliyor kralice anlamindaymis. Degistir bence nickini:) Régina Fransa da bir yer adiymis ayrica.

Bilirsin bilirsin hemde cok iyi. Sevdigim biriydi. :KK24:

Yok kalsın artık bu kaçıncı nickim bilmiyorum:KK24:
Kazen tefe koyacak beni en sonunda:KK9:

Sevdiğin biri mi:44: O zaman bilemedim ben, sevmediğin birini tahmin etmiştim:KK1:

Yok kalsın artık bu kaçıncı nickim bilmiyorum:KK24:
Kazen tefe koyacak beni en sonunda:KK9:

Sevdiğin biri mi:44: O zaman bilemedim ben, sevmediğin birini tahmin etmiştim:KK1:

Harf eksikliginden bir sey olmaz sweety:) n yi eksilt bak daha guzel olacaksin. :p

Bende bu nickten biktim degistirmek istiyorum. :KK1:

Sevip sevmedigimden emin degilim zaten. :KK23:

Son düzenleme:
Harf eksikliginden bir sey olmaz sweety:) n yi eksilt bak daha guzel olacaksin. :p

Bende bu nickten biktim degistirmek istiyorum. :KK1:

Sevip sevmedigimden emin degilim zaten. :KK23:

Merak ettim iyi mi bak:KK14:
Değiştir madem senin kotan dolmamıştır değiştirmek için belki de, benim kesin doldu:KK1:

Benim genel sorunum o , az birsey yeseydim de yatamazdim. :KK1: Zaten ona care bulsam ac kalmak pek onemli degil. Aksam sut icicem bakalim degisiklik olacak mi. :KK55:

:26::26:
Tok tutan ne varki süt açlık hissini bastırır mı aceb hiç blmiyorum o konuları :44:

Şu bi gerçek ki herifin dibinden ayrılsakta ayrılmasakta onlar bizden kaçayir haksız mıyım nigga..:KK14:

Bilemicem yevruuu :44:

aaa yok yok:KK1: Ben sevdicekten bahsetmiştim.
Benimki koç

Koc a benziyorsun ama sen toprak burcuyla anlamasazsin ki. :44:

:26::26:
Tok tutan ne varki süt açlık hissini bastırır mı aceb hiç blmiyorum o konuları :44:

Bilemicem yevruuu :44:

Bir seyi bastiriyor ama o bastirdigi aclik degil. :KK53: Rengina hocam sey i ayri yazdim dogru mu yaptim. :KK33:

Koc a benziyorsun ama sen toprak burcuyla anlamasazsin ki. :44:

Bir seyi bastiriyor ama o bastirdigi aclik degil. :KK53: Rengina hocam sey i ayri yazdim dogru mu yaptim. :KK33:

Ben zaten anlaşamıyorum ki:KK52:
O hep alttan alıyor yoksa cıks:KK14:
Aferin evladım ayrı yazdın doğru:KK6:

Bu arada süt tok tutar ama 1 bardakta 200 kalori var.

X