HAYAleT Geyik :)

60 aslinda ama beser beser arayla. Once 70 ama tam bir 70 sonra 65 sonra 60 gibi.

Gym e basladim ben onu attirmayi dusunuyorum. Bakalim. Yoksa yemekten kisamiyorum ben en fazla bugun kistim onda da tatli yedim :)

:26: ben hiç söylemiyim kilomu kovalarsın kesin beni zopayla ::18::18: :KK9::KK9:

En önemlisi dediğin gibi sağlıklı vermek yoksa düzensiz yine geri alırsın anında

Yemekten kısamıyosan spoooorrr hergün yürüyüş yap annem yazın sadece yürüyüş yaparak kilo verdi :KK6:

çok uykum var gidip yatcam, ama bi ara muhtemelen gelcem yanınıza, öyle duruyo... bi tomar sarma sardık, sol omzun tutuk, goncama kas gevşetici sürdüriyim ve yatıyım artık... malum yarın bayram, hatta bugün :KK70:

Anladım geçmiş olsun o halde evet kas gevşetici iyi gelir güzel ovsun omzunu :KK9::KK9:

İyi geceler İyi bayramlar :KK54:

selam millet...
sıkılmadan okudum her sayfanızı. Allah muhabbetinizi arttırsın emi

Iyi geceler sana. Arada ugra. :KK6:

:26: ben hiç söylemiyim kilomu kovalarsın kesin beni zopayla ::18::18: :KK9::KK9:

En önemlisi dediğin gibi sağlıklı vermek yoksa düzensiz yine geri alırsın anında

Yemekten kısamıyosan spoooorrr hergün yürüyüş yap annem yazın sadece yürüyüş yaparak kilo verdi :KK6:

Soyle bende bir ara 48 kiloydum o konuda komplexim yok:))

Birseyler yapicam, yuruyus spor tamamdir. Zaten basladim da devam ettirmek onemli. :KK76:

Son düzenleme:
Iyi geceler sana. Arada ugra. :KK6:

Soyle bende bir ara 48 kiloydum o konuda komplexim yok:))

Birseyler yapicam, yuruyus spor tamamdir. Zaten basladim da devam ettirmek onemli. :KK76:

Aynen bildin 48im :KK9: 53tüm kilo vermişim :26:
Tabi bütün gün oturuyorum ne düzenli yemek yemek var ne bişi dengesiz beslenmekten :KK50:

Eveeeeet en önemlisi o zaten ya devamını getirmek :26: hemen sıkılıveriyo bıkıyo insan bizim evde yürüyüş bandı var hergün kendi kendime karar veriyorum yürüyim vücut tembelliğe alışmasın bi yarım saat sabah akşam yüriyim otur otur nereye kdar diyorummm

Ama sonra yapamıyorum tabi ki :KK53::KK53::KK53::KK53:

Aynen bildin 48im :KK9: 53tüm kilo vermişim :26:
Tabi bütün gün oturuyorum ne düzenli yemek yemek var ne bişi dengesiz beslenmekten :KK50:

Eveeeeet en önemlisi o zaten ya devamını getirmek :26: hemen sıkılıveriyo bıkıyo insan bizim evde yürüyüş bandı var hergün kendi kendime karar veriyorum yürüyim vücut tembelliğe alışmasın bi yarım saat sabah akşam yüriyim otur otur nereye kdar diyorummm

Ama sonra yapamıyorum tabi ki :KK53::KK53::KK53::KK53:

Bende de bisiklet var ama kullanmiyorum garibim geldi geleli sayilidir...

Gym e gitmek daha iyi. Toplu olunca motive oluyor insan. Chi kung a basladim ama sevmedim biraktim baska birsey bulucam. :) Kosturmaya zaten kosturuyorum ama yuruyus bandindan nefret ediyorum, gym de bile kullanmam onu. :KK34:

Bende de bisiklet var ama kullanmiyorum garibim geldi geleli sayilidir...

Gym e gitmek daha iyi. Toplu olunca motive oluyor insan. Chi kung a basladim ama sevmedim biraktim baska birsey bulucam. :) Kosturmaya zaten kosturuyorum ama yuruyus bandindan nefret ediyorum, gym de bile kullanmam onu. :KK34:

Evtt git git kalabalık olunca insanın yapası gelir bende skılıyorum yürüyüş bandından işte yapmıyorum ondan :KK9::KK9:

Yukselen kova bu sene anca ogrendim. Iyi mi. :KK1:

Burclardan cok dogum haritasi onemli. Boga topraktir saglamdir.

IP den banlayacak beni o olacak. :))

Hadi be ne opmesi sen gel benim elimi op. :))

Ayyy birde acim ki sorma. :26:

Boğa sağlam olmasına sağlam ..

Ama elin burcu gelip o sağlamlığı,sersemleştire biliyor.. :KK53:

Rabbim tüm boğaları diğer burçların şerrinden koruusuuuunnnnnnnnnnnnnnn:KK1:

Vala yevrum ben kıskanç olmasam bnmki kıskanç o da boğa çnkü yani sanmam bi değişiklk olacağını :KK9::KK9::KK9:

Abi boğa erkeğide baya bi kıskanç ya..

Benim büyük görümcenin sevgiliside boğa burcu. Varya kapısından ayrılmıyor. Arabayla geliyor gidiyor. Nefes aldırmıyor hatuna..

Sende öylesin zaten. Sende araba , sende herifin dibinden ayrılmıyorsun :KK53:

Efendim hayırlı bayramlar dileyeyim ben de.
Topiğe de sağ ayakla girdim :KK23:
bir de bayrama özel çikolatamı aldım geldim:KK55: $bbjkkk.jpg

Boğa sağlam olmasına sağlam ..

Ama elin burcu gelip o sağlamlığı,sersemleştire biliyor.. :KK53:

Rabbim tüm boğaları diğer burçların şerrinden koruusuuuunnnnnnnnnnnnnnn:KK1:

Kesin yengec burcudur ya da ikizler ya da kova , bak buraya yaziyorum. :))

Efendim hayırlı bayramlar dileyeyim ben de.
Topiğe de sağ ayakla girdim :KK23:
bir de bayrama özel çikolatamı aldım geldim:KK55:Eki Görüntüle 831382

Hosgeldin gel gel KPSS calisalim. :)) Cikolata da guzelmis yummy :p

Kesin yengec burcudur ya da ikizler ya da kova , bak buraya yaziyorum. :))

Hosgeldin gel gel KPSS calisalim. :)) Cikolata da guzelmis yummy :p

hoş buldum:KK6:
Aman bari geyiklerde Kpss olmasın ne olur:KK9:

Çikolata sana özel:KK14: duydum ki diyete başlamışsın:KK51:

hoş buldum:KK6:
Aman bari geyiklerde Kpss olmasın ne olur:KK9:

Çikolata sana özel:KK14: duydum ki diyete başlamışsın:KK51:

Aman Allah'im koynumda yilan beslemisim. :)) Dun acliktan yatamadim sorma. :KK5:

Regina'nin her onumden gectigimde seni hatirladim. Birde baska biri daha var da o da bende kalsin. :p

Abi boğa erkeğide baya bi kıskanç ya..

Benim büyük görümcenin sevgiliside boğa burcu. Varya kapısından ayrılmıyor. Arabayla geliyor gidiyor. Nefes aldırmıyor hatuna..

Sende öylesin zaten. Sende araba , sende herifin dibinden ayrılmıyorsun :KK53:

Hadi laaan ne ayrılmıcam o benm dibimden ayrılmasın ben sen miym oluum :KK53::KK53::KK53:

Aman Allah'im koynumda yilan beslemisim. :)) Dun acliktan yatamadim sorma. :KK5:

Regina'nin her onumden gectigimde seni hatirladim. Birde baska biri daha var da o da bende kalsin. :p

Ben bu nicki aldığımda tamamen atmasyondu :KK9:
Rengin ismini çok severim a.yi da kendim ekledim biraz afilli olsun diye meğer zaten kullanılıyormuş:KK1:

O ismi biliyor muyum acaba:KK6:

X