Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bişey göremedimMerhaba, hayalet çizgi denilen böyle bir şey mi oluyor? Siz görebiliyor musunuz? Bekleme olmadı testten sonra. Kuruma çizgisi olamaz o yüzden. Adete 2 gün var.
Benim testim de böyle çıktı .. yarın tekrardan bi test daha yapıcam ben ..umarım hakkımızda hayırlısı olur canımMerhaba, hayalet çizgi denilen böyle bir şey mi oluyor? Siz görebiliyor musunuz? Bekleme olmadı testten sonra. Kuruma çizgisi olamaz o yüzden. Adete 2 gün var.
Hamilesin canim ama yarin tekrarla birdaha gözün aydin
Gece gece o kadar iyi geldi ki. Allahım ne muradın varsa versin. Herkese nasip etsinHamilesin canim ama yarin tekrarla birdaha gözün aydin
Hayırlı olsun hamilesin canım
Tesekkür ederim canım o kadar iyi geliyor ki bu yorumlarHayırlı olsun hamilesin canım
hamilesin tebrikler , hayırlısı olsun :)Merhaba, hayalet çizgi denilen böyle bir şey mi oluyor? Siz görebiliyor musunuz? Bekleme olmadı testten sonra. Kuruma çizgisi olamaz o yüzden. Adete 2 gün var.
Canım merhaba. Sen testi yineledin mi? Ben kan testi verdim, 21 çıktı sonuç.Benim testim de böyle çıktı .. yarın tekrardan bi test daha yapıcam ben ..umarım hakkımızda hayırlısı olur canım
Evet idrar testi yaptım az önce ama negatif çıktı benim ki ..senin adına çok sevindim canım ..Canım merhaba. Sen testi yineledin mi? Ben kan testi verdim, 21 çıktı sonuç.