Nisan 23 adetiniz bitti?Eki Görüntüle 2840353
Kizlar sizde goruyormusunuz 23 de adetim bitti 30 da erken gebelik yapmistim sizce ilerde pozitif olurmu
Adet bitiminden kaç gün sonra testi yaptınız anlamadimEki Görüntüle 2840353
Kizlar sizde goruyormusunuz 23 de adetim bitti 30 da erken gebelik yapmistim sizce ilerde pozitif olurmu
14 basladi 23 de bitmistiNisan 23 adetiniz bitti?
Adetiniz biteli 10 olmus daha yumurtlama zamanınız yaklasıyoe suanda gebelik olsa bile cıkmaz.14 basladi 23 de bitmisti
EvetNisan 23 adetiniz bitti?
Idrar Dokmedim ki 1 gun beklemis test cope atacaktim silik bi cizgi vardi isikta gorunuyordu zar zorBen tam anlayamadim ama negatif gbi duruyor uzerine cok idrar dokmeyin sararmis resmen
İlişkiden 2 gün sonra gebelik belli olurmu Allah aşkınaAdetim 14 basladi 23 de bitti 26 birliktelik oldu 27 28 ovulasyon gunumdu 30 da erken gebelik testlerinden yaptim sizce varmidir erken tutmus olabilirmi
2 degil 4 gun sonra test yaptim dikkatli okuyun tarihleriİlişkiden 2 gün sonra gebelik belli olurmu Allah aşkına12-14 gün gecmesi lazım ilişki üzerinden. Bebişin tutması 1 hafta sürebiliyor
Kuruma çizgisi o canm beklediği için çıkıyoIdrar Dokmedim ki 1 gun beklemis test cope atacaktim silik bi cizgi vardi isikta gorunuyordu zar zor
4 de olsa olmaz. En az 12 gün gecmesi lazım ilişki üzerinden hamilelik öyle hop diye olan bişey değil olsa bile hemen idrara gecmez2 degil 4 gun sonra test yaptim dikkatli okuyun tarihleri
ben göremedim. Bir de test neden sapsarı yahuEki Görüntüle 2840353
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?