Hayalet çizgi

Rosa07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
635
476
103
35
Hanımlar bat yarın. Ama dayanamadım test yaptım. Hamile olabilir miyim bakar mısınız

Eklentiler

• 20200815_141839(1).webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 2.544
Çok silik bi çizgi görünüyor ama ilk beş dakika içinde çıktıysa dikkate alınmalı. İdrar fazla damlamış beklemiş test gibi geldi bana

Hakkınızda hayırlısı olsun var gibi görünüyor 2-3 gün sonra testi tekrarlarsanız daha net belli olur sonucunuz

Bu kadar silik bir çizgiye kesin birşey söyleyemeyiz adet gününüz geçerse bir test yaptırın

karartma yapınca görünen daha bir göründü. bence kan ver canım hayırlı olsun :)

Yaaa elinize sağlık. Şuan elimdeki de daha bi belirginleşti. Bi de ilk idrarla yapmadım. Ağrım vardı kırmızılar geliyor dedim gelmeyince yaptım. Hayırlısı inşallah vardır 3 yıldır bekliyorum
hiç bekleme kan ver. umarım test doğrudur. hakkında hayırlısı olsun. benim 2 gün varken bunn kadar belki daha az belirgindi. biir de hemen cıktı diyorsun. umarım kan dada çıkar

Malesef canım cift cizginin cok net cıkması gerek
hayır hanım efendi ikinci çizgi kiminde 10 gün gecikme olmasına rağmen net cıkmayabiliyor
Döllenme zamanına göre değişiyor ben 5 hamilelik geçirdim hepsini de silik çizgi ile öğrendim emin olmadan konuşmayın lütfen insanları umutsuzluğa sevk etmeyin...

çeken bilir bu dönemleri
Çocuk isteyip olmaması yada kaybetmek kolay şeyler değil konuşmak kolay bilip bilmeden konu sahibi umarım hamilesindir
Gerçekten çok zor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın haber veririm tabiki. Inşallah hayırlı haberler olur

O zaman bu testlere kimse guvenmiycek kan testi yaptırıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…