- 22 Haziran 2020
- 599
- 422
- 33
Evet evet geri kafalodedi gebelik testi uzmani bilim insani nobel ödüllü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet geri kafalodedi gebelik testi uzmani bilim insani nobel ödüllü
Neden hakaret ediyorsunuz, kimse bir şey demedi ki size?Evet evet geri kafalo
dedi sonra aynaya bakarak kendiyle barisik bir sekildeEvet evet geri kafalo
Ben bugüne kadar net çıkan görmedim tüm hamile arkadaşlarımda silik çıkmıştı..Malesef canım cift cizginin cok net cıkması gerek
Aynada kendini gördün heraldededi sonra aynaya bakarak kendiyle barisik bir sekilde
Fikirlerini söyleyebilir ama hakaret edemezsin bu yüzden şikayet ettim, hadi byeAynada kendini gördün heralde
Ben şikayet ettim ama başkası da etmiştir büyük ihtimalArkadasin hesabı pasif olmuş :)
Aynen.benim de kanda pozitif çıktı ama testte negatifti.peşin hükümlü olmamak da fayda var.hayır hanım efendi ikinci çizgi kiminde 10 gün gecikme olmasına rağmen net cıkmayabiliyor
Döllenme zamanına göre değişiyor ben 5 hamilelik geçirdim hepsini de silik çizgi ile öğrendim emin olmadan konuşmayın lütfen insanları umutsuzluğa sevk etmeyin...
bişey demeye gerek kalmadıO zaman bu testlere kimse guvenmiycek kan testi yaptırıcak
Arada ben de kaynamisim 1 günlük pasif oldumBen şikayet ettim ama başkası da etmiştir büyük ihtimal![]()
Fark ettimArada ben de kaynamisim 1 günlük pasif oldum![]()