- 20 Nisan 2021
- 22
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 dakika sonra çıkmıştı ya zaten şu an çocuk istemiyorduk ama antibiyotik verdi doktor bugün sırf o yüzden emin olmak istiyorum 6 günde oluncaKuruma çizgisi gibi duruyor kaç dk geçmişti ikinci çizgi çıktığında
İkincisinde var mı sizce ikinci yaptığım testteCanim bence var hayirli Olsun. ..
10 dakika sonra çıktıysa eğer gebe olabilirsiniz kan verin isterseniz10 dakika sonra çıkmıştı ya zaten şu an çocuk istemiyorduk ama antibiyotik verdi doktor bugün sırf o yüzden emin olmak istiyorum 6 günde olunca
İkincisinde ben göremedim ilk testte var amaİkincisinde var mı sizce ikinci yaptığım testte
Teşekkür ederim en iyisi kan da vereyimİkincisinde ben göremedim ilk testte var ama
Biraz daha bekleyip kan vereceğim sanırım diğeri de negatif gibi sanki5dk sonrasını değerlendirmek gerekiyor testlerde. Yarım saatten sonra çıkan çizgiler de geçerli olmuyor. Ama bana da var gibi geldi. Bence testi tekrarlayın. Ya da en garantisi gidip kan vermek. Özel bi hastanede acilde kan verip hemen sonuç alabilirsiniz
Hayırlısı olsun hakkınızda. Antibiyotik kullanmayın o zaman bu süre içindeBiraz daha bekleyip kan vereceğim sanırım diğeri de negatif gibi sanki
Onda goremedim cnmİkincisinde var mı sizce ikinci yaptığım testte
Allahim cocuk istemeyenlere nasip ediyor, ben cocuk diye yanıyorum tik yok yarabbim isyan da etmek istemiyorum cok üzülüyorum ya10 dakika sonra çıkmıştı ya zaten şu an çocuk istemiyorduk ama antibiyotik verdi doktor bugün sırf o yüzden emin olmak istiyorum 6 günde olunca