Çok çok teşekkür ederim kuzum şimdiden umutlu olup zamanı gelince eğer ki negatifse o zaman üzülmeyi tercih ederim verdiğin moral için çok teşekkür ederim iyiki varsınKuzum çok erken bekle daha ben bata 2 gün kala yapmıştım kaset testte çizgi yoktu erken gebelikte silik çizgi vardı bekle 1 hafta sonra tekrar et
Ne demek canım inşallah güzel haberler alırsınÇok çok teşekkür ederim kuzum şimdiden umutlu olup zamanı gelince eğer ki negatifse o zaman üzülmeyi tercih ederim verdiğin moral için çok teşekkür ederim iyiki varsın
Ooo Ongun öncesinde gebelik çıkmaz cnm sen heyecan yapmışsın ama biraz daha bekle çok erken test yapmak içinHenüz günüm geçmediii daha regl dönemime 10 gün varama heyecandan günler geçmiyorrr
Meraliiiimmmm heyecandan varya saatler geçmiyoorrr o kadar heyecanlıyım ki en küçük olumsuz yorumda dahi gözyaşları içerisinde kaldım bir post açmıştım belirtilerime dair bazı kadınlar çok merhametsizOoo Ongun öncesinde gebelik çıkmaz cnm sen heyecan yapmışsın ama biraz daha bekle çok erken test yapmak içinAllah gönlünüze göre versin
Biraz fazla heyecan yapmışsınMeraliiiimmmm heyecandan varya saatler geçmiyoorrr o kadar heyecanlıyım ki en küçük olumsuz yorumda dahi gözyaşları içerisinde kaldım bir post açmıştım belirtilerime dair bazı kadınlar çok merhametsizşimdiden umutlanıp günü ve zamanı geldiğinde negatif öğrenmek daha kolay gelecek bu yönde inanıyorum
Tabikii suan erken zaten adetin geçmesi lazım normalde test için içine mi doğuyor yoksaAllahımmmmmerkendir belkiiii dimi ? Çünkü sat üzerinden 19. Günümdeyim ? Belki belli olmama ihtimali var mı kuzummm???
5yıldır evliyiz birtanem. Prezervatif ile korunuyordu eşim o istemiyordu benim hep çocukluk hayalim bile anne olmakNezamandır istiyorsun kuzum ?
Olursun inşallah yeni birakmissiniz hem sakin stres yapma benjm gibi akışına bırakolucak inanıyorum5yıldır evliyiz birtanem. Prezervatif ile korunuyordu eşim o istemiyordu benim hep çocukluk hayalim bile anne olmak
Geçen yıl bebeğimizi kaybettik 7 haftalıkken çok korkuyorum kuşumOlursun inşallah yeni birakmissiniz hem sakin stres yapma benjm gibi akışına bırakolucak inanıyorum
Kuzucum tekrar idrar testi yapmıştım 14 Eylül'de yorumlara göre tek çizgi çıktı ben ilk 2. Dakikada çok çok silik çizgi gördüm hemen yok oldu. Pazartesi günü kan vereceğim ve pazar sabahı tekrar HCG ve LH testi yapacam ama belirtilerim çok çok arttı dayanılmaz ağrım hassasiyetim beyaz süt şeklinde akıntım ve kabızım varrMirasanne ne yaptın test yaptırdın mı