Merhabalar ben çok ama çok silik bir çizgi görüyorum çok yeniyse görünmüş olabilir erkenden mi çıktı peki çizgi sonradan mı ilk 10 dakikadan sonra mıMrb adet günüme 1 hafta var ben test yaptim ve testte ilk defa boyle bir durumla karsilastim kime sorsam hamilesin diyor daha onceki hamileligim de testim 2 cizgi ciktigi icin kafam karismamisti fakat bu test kafami fazlasiyla karistirdi degerli yorumlarinizi bekliyorum simdiden tskr ederim...
Merhabalar ben çok ama çok silik bir çizgi görüyorum çok yeniyse görünmüş olabilir erkenden mi çıktı peki çizgi sonradan mı ilk 10 dakikadan sonra mı
Mrb evet cizgiyi bende cok zor gordum 10 dk icinde çikti umitlenmek istemiyorum belki var belki yok bilemiyorumMerhabalar ben çok ama çok silik bir çizgi görüyorum çok yeniyse görünmüş olabilir erkenden mi çıktı peki çizgi sonradan mı ilk 10 dakikadan sonra mı
Evet bunu bulabildim hafta sonu oldugu icinArtı Med mi test genelde hayalet çizgi cikariyor
Ben çizgi görmedim ama üzülmeyin 1 hafta öncesinden çıkması çok düşük bir ihtimal zaten, rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba bende kararsizim cizgi konusunda yok denilecek gibi bir cizgi biraz dikkatli bakiinca gozukuyor guzel dilekleriniz icin tesekkur ederimmBen çizgi görmedim ama üzülmeyin 1 hafta öncesinden çıkması çok düşük bir ihtimal zaten, rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Deneyecegim cok sagolunÇok şikayet var bu testen ama inşallah vardir bebisin seninledir erken gebelik testi yapsan velki çıkar silikte olsa bir hafta var ama ben ovulasyon testi ile öğrendim iliskiden 8 gün sonra çizgi koyulastikca hamile olduğumu anladım öylede deneyebilirsin
Canim benimde bir hafta var bende yaptim boyle cikti. Resimde gorunmuyor ama ciplak gozle belli oluyor. Ondan seni anliyorum. Şöyle soyliyim bi onceki hamileligimdede boyle oldu. Eger saatler gectikce kuruma cizgisi belirmez ve bu sekilde kalirsa hamilelik ihtimali var. İki saat sonra netlesirse o kuruma cizgisi ve negatiftir. En kesin sonucu adet gunumuz gecince alacagiz hakkimizda hayirlisi olsunMrb adet günüme 1 hafta var ben test yaptim ve testte ilk defa boyle bir durumla karsilastim kime sorsam hamilesin diyor daha onceki hamileligim de testim 2 cizgi ciktigi icin kafam karismamisti fakat bu test kafami fazlasiyla karistirdi degerli yorumlarinizi bekliyorum simdiden tskr ederim...
Mrb dediginiz gibi ciplak gozle biraz daha gorunur halde ve kuruma cizgisi belirmedi bu sekilde kaldi canm dedigin gibi en kesin sonucu adet gunumuz gecince anlariz hakkimizda hayirlisi olsunCanim benimde bir hafta var bende yaptim boyle cikti. Resimde gorunmuyor ama ciplak gozle belli oluyor. Ondan seni anliyorum. Şöyle soyliyim bi onceki hamileligimdede boyle oldu. Eger saatler gectikce kuruma cizgisi belirmez ve bu sekilde kalirsa hamilelik ihtimali var. İki saat sonra netlesirse o kuruma cizgisi ve negatiftir. En kesin sonucu adet gunumuz gecince alacagiz hakkimizda hayirlisi olsun
Canim senin gibi cikmisti benim batimizda ayni tarih. Ben kan verdim azonce aldim sonucu 17,33 cikmisMrb dediginiz gibi ciplak gozle biraz daha gorunur halde ve kuruma cizgisi belirmedi bu sekilde kaldi canm dedigin gibi en kesin sonucu adet gunumuz gecince anlariz hakkimizda hayirlisi olsun
Yaa çok sevindim adinizaCanim senin gibi cikmisti benim batimizda ayni tarih. Ben kan verdim azonce aldim sonucu 17,33 cikmisbuyuk ihtimal kan ver seninde cikacaktir
Verin sizinde cikacaktir eminimYaa çok sevindim adinizaBende kan verecegim artik dayanamiyorum
Bende şuan aynı durumdayım ne yaptınız acaba hamile misiniz ?Yaa çok sevindim adinizaBende kan verecegim artik dayanamiyorum
Arkadaşlar kimse yok mu böyle olan ??Test sonucuma bakar mısını 10 dk içinde silik bir çizg çıktı ama emin değilim. Heyecanlandım fakat artı med yorumlarından sonra hevesim kırıldı.
Mrb adet günüme 1 hafta var ben test yaptim ve testte ilk defa boyle bir durumla karsilastim kime sorsam hamilesin diyor daha onceki hamileligim de testim 2 cizgi ciktigi icin kafam karismamisti fakat bu test kafami fazlasiyla karistirdi degerli yorumlarinizi bekliyorum simdiden tskr ederim...
Mrb canım 10 dk içinde çıktıysa hamile olabilirsin umutlandirmak istemem ama bende ilk gebeligimde boyle olmustum inşallah bebişin seninledir adetin ne kadar gecti ve yada adetten önce mi yaptin bu testi Ben 1 haftadir 3 defa test yaptim pozitif çikti ama şimdi adetimden 4 gün önce adet oldum nasil boyle birsey yasadim anlamadim neyse senin ki inşallah hayirli haberdirTest sonucuma bakar mısını 10 dk içinde silik bir çizg çıktı ama emin değilim. Heyecanlandım fakat artı med yorumlarından sonra hevesim kırıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?