• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet Cizgi Hamilelik Mi?

Mrb canım 10 dk içinde çıktıysa hamile olabilirsin umutlandirmak istemem ama bende ilk gebeligimde boyle olmustum inşallah bebişin seninledir adetin ne kadar gecti ve yada adetten önce mi yaptin bu testi Ben 1 haftadir 3 defa test yaptim pozitif çikti ama şimdi adetimden 4 gün önce adet oldum nasil boyle birsey yasadim anlamadim neyse senin ki inşallah hayirli haberdir 🙏
Adet tarihim yarın ama test yorumlarını okuyunca artık hiç inancım kalmadı. 3 yıldır istiyoruz bir sorun yok diyor doktorlar ama Rabbimde nasip etmedi ilk defa böyle birşey yaşayınca heveslenmiştim.Başka bir marka ile akşam tekrarlayacağım bakalım.Rabbim en hayırlı şekilde sizede tüm isteyenlere de nasip etsin.

Adet tarihim yarın ama test yorumlarını okuyunca artık hiç inancım kalmadı. 3 yıldır istiyoruz bir sorun yok diyor doktorlar ama Rabbimde nasip etmedi ilk defa böyle birşey yaşayınca heveslenmiştim.Başka bir marka ile akşam tekrarlayacağım bakalım.Rabbim en hayırlı şekilde sizede tüm isteyenlere de nasip etsin.
Anladım canım silik cizginin 10 dk icinde cikmasi guzel yani geç cikan silik çizgi pek kafa karistiriyor ama erken çikan ise bir ümit dedigin gibi aksam baska bir marka ile tekrarla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏🥰

Anladım canım silik cizginin 10 dk icinde cikmasi guzel yani geç cikan silik çizgi pek kafa karistiriyor ama erken çikan ise bir ümit dedigin gibi aksam baska bir marka ile tekrarla güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏🥰
Predictor erken gebelik testi ile tekrarladım maalesef negatif çıktı 😔 Yarın adet günüm beklemedim eğer sonuç değişirse yine yazarım belki birine ümit olur 😊

Predictor erken gebelik testi ile tekrarladım maalesef negatif çıktı 😔 Yarın adet günüm beklemedim eğer sonuç değişirse yine yazarım belki birine ümit olur 😊
Bu çocuk istegi kadinlari çok strese sokuyor ben bugun kan verdim maalesef negatif cikti benim kafami karistiran neden 3 testim silik cizgi cikti bilemiyorum hayirlisi olsun inşallah senin bebişin vardir 🙏

Back