Hayalet 2.silik çizgi lütfen bakar mısınız

Canm hayirli olsun cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin...ilk mesajinda idrar testini regl gununde yaptigini yazmissin...bu mesajinda 8 gun kala idrarda ogrendigini yazmissin..yalnizlikmi oldu anlayamamdim
Can'ım regl takibi yaptığım bir program var. Ama beni yanıltıyor sanırım. Takvimde 20 gün sonra Regl oldum gösteriyor. Bende ona inanarak test yapmıstım. Takvime göre öğün regl olmam lazımdı Fakat hesapladım benim Regl olmama 8 gün vardı. Çünkü ben 28 günde bir regl oluyorum. Takvim beni 20 günde bir 21 günde bir göstermiş

Ayy canım yaa 8 gün kala öğrendim diyorsun belirtilerin nasıldı bizimle paylasirmisin bnimde 7 gün kaldı da erken diye korkuyorum sonu hüsran olmasın neler hissettiğin de idrar testi yaptın
valla canım benim göğüslerim her ay şişer ve hassaslaşırdı bu ay da öyle olmuştu. Farklı olan bacak ağrısı ve 1 hafta boyunca sürekli midemin yanması olmuştu. Onun dışında aman aman bir belirti olmadı. Asıl hamilelik belirtileri 4. ve 5.haftadan sonra başlıyormuş onu anladım. Ne mide bulantısı hissettim ne de başka bişi. He bide aşırı yorgundum. Aynı zamanda çalışıyorum onun yorgunluğu muydu bilmiyorum ama sen istersenn biraz daha bekle. Test yapmadan 2 gün önce 1 test daha yapmıştım. O zaman çizgiyi göremedim çok üzülmüştüm, dedim bu ay da olmadı. 2 gün sonra testi tekrar edince, silik de olsa çizgi görünce ben şok tabi :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua: Allah sana da nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum inşAllah:KK200: :KK66:

valla canım benim göğüslerim her ay şişer ve hassaslaşırdı bu ay da öyle olmuştu. Farklı olan bacak ağrısı ve 1 hafta boyunca sürekli midemin yanması olmuştu. Onun dışında aman aman bir belirti olmadı. Asıl hamilelik belirtileri 4. ve 5.haftadan sonra başlıyormuş onu anladım. Ne mide bulantısı hissettim ne de başka bişi. He bide aşırı yorgundum. Aynı zamanda çalışıyorum onun yorgunluğu muydu bilmiyorum ama sen istersenn biraz daha bekle. Test yapmadan 2 gün önce 1 test daha yapmıştım. O zaman çizgiyi göremedim çok üzülmüştüm, dedim bu ay da olmadı. 2 gün sonra testi tekrar edince, silik de olsa çizgi görünce ben şok tabi :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua: Allah sana da nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum inşAllah:KK200: :KK66:

Ayyy balım Allah razı olsun rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bnde çalışıyorum da bende de dün akşam başlayan bacak ağrısı war sonra hemen hava durumuna baktım yağmur yağacak mı diye ama yagmayacakmis neyse uyudum bu sabah kalktım hala sizi war bacağimda bide sanki adet olacakmisim gbi kasigim dolgun ve minik sizi giriyo arada ama daha adetime 1 hafta war ayy ne bilim çok heyecanlıyim test yapsam çıkar mı

Ay canım bide 2 saattir midem ağrıyor anlamadim yaaa acaba bebisten mi sitresten mi senin de ağrın oldu mu

Ayyy balım Allah razı olsun rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bnde çalışıyorum da bende de dün akşam başlayan bacak ağrısı war sonra hemen hava durumuna baktım yağmur yağacak mı diye ama yagmayacakmis neyse uyudum bu sabah kalktım hala sizi war bacağimda bide sanki adet olacakmisim gbi kasigim dolgun ve minik sizi giriyo arada ama daha adetime 1 hafta war ayy ne bilim çok heyecanlıyim test yapsam çıkar mı
hemen yapma testi canm biraz bekle derim. İnşallah hamilesindir ama. Dua et bol bol..

Çok dua ediyorum nolur sn hamilesin sende bana çok dua et rabbim karnındaki bebeğin hatrinA belki kabul eder 6 günum kaldı ama ben dayanamayacam bugün idrar testi yapcam:bicak:
Ederim tabiki Can'ım benim Sürekli ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua: test yapınca yaz bana bende merak ettim :KK200::nazar:

X