- Konu Sahibi anne-oluyorum
Cevapla yap sonra fotoğraf makinası işaretine tıkla ve yükle yap Canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevapla yap sonra fotoğraf makinası işaretine tıkla ve yükle yap Canm
hemen yapma testi canm biraz bekle derim. İnşallah hamilesindir ama. Dua et bol bol..
Sabah idrarınla tekrarla canım var gibi sanki
Can'ım sanki var gibi görünüyor sen sabah ilk idrarınla testi tekrar et, bende meraklandım şimdi İnşallah vardırYa sanki çok hafif belirgin gbi nedersiniz kızlar
Ee daha baya varmış salı falan yap sen ben ceYani Bata 6 gün war ama pazar sabahı yapım diyorum
Ee daha baya varmış salı falan yap sen ben ce
Canım ben zaten hamile olduğumu öğrendim sende hamilesin kesin hayırlı olsun :) ilk başlarda inanamıyorsun ama hamilesinTmm canım ya foto atcam da becermedim
Canım ben zaten hamile olduğumu öğrendim sende hamilesin kesin hayırlı olsun :) ilk başlarda inanamıyorsun ama hamilesin
Evet adetime 4 gün kala yaptım çok çok silikti nerdeyse görünmüyordu ertesi günü bidaha yaptım bu sefer daha belirgindi kan testi yaptırdım 15.4 çıktı sadece değerimi söylediler sonra adetimden 1 gün geçti aile hekimine gittim giderken de bi test daha yaptım tam belliydi doktora gösterdim hamilesin dedi kan testi yaptı 198.16 çıktı değerim kadın Doğum doktoruna gittim kese görülmedi çünkü daha 3 yada 3 buçuk haftalık haftaya gene gidicem bende inanamıyorum hala daha ama hamilesin sende rahat ol :)Ayy ne bilim inanasim gelmiyor seninde mi böyle silik çıkmıştı
Evet adetime 4 gün kala yaptım çok çok silikti nerdeyse görünmüyordu ertesi günü bidaha yaptım bu sefer daha belirgindi kan testi yaptırdım 15.4 çıktı sadece değerimi söylediler sonra adetimden 1 gün geçti aile hekimine gittim giderken de bi test daha yaptım tam belliydi doktora gösterdim hamilesin dedi kan testi yaptı 198.16 çıktı değerim kadın Doğum doktoruna gittim kese görülmedi çünkü daha 3 yada 3 buçuk haftalık haftaya gene gidicem bende inanamıyorum hala daha ama hamilesin sende rahat ol :)
İnşallah canımAyyy inşallah ya tam belli olsunda yılbaşında sürpriz yapcam
Ben daha belirti yaşamadım canım :) sadece gaz çok oluyo arada kasıklarıma ve karnıma ağrı giriyo o kadar Başkada yok daha :) kişiden kişiye değişiyor :) yani emin olmasam hayatta hamile olucam aklıma gelmez çünkü ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiç bişey Yok :)Senin belirtiler nedir bahsetsene biraz
Ben daha belirti yaşamadım canım :) sadece gaz çok oluyo arada kasıklarıma ve karnıma ağrı giriyo o kadar Başkada yok daha :) kişiden kişiye değişiyor :) yani emin olmasam hayatta hamile olucam aklıma gelmez çünkü ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiç bişey Yok :)
Olsunda :) Bide söyliyim şişkinlik oluyo karnının alt tarafında :) rahat ol zamana bırak hamilesin büyük ihtimal bida test yap çıkarsa hamilesindir silik çıksa bileİnşallah rahat hamilelik geçiririz yaa bnimde sanki istahim birazcık açıldı gbi ve yorgunluk halsizlik uyku hali war
Olsunda :) Bide söyliyim şişkinlik oluyo karnının alt tarafında :) rahat ol zamana bırak hamilesin büyük ihtimal bida test yap çıkarsa hamilesindir silik çıksa bile
Yap yarın silik millik çıkarsa hamilesin zaten ben her gün yaptım 5 tane test oldu yapılmış :) hepsindede çıktıİnşallah ya pazartesi mi yapsam yoksa yarın mi yapsam bilemedim bende zAten 1 haftadır şişkinlik war ya
yap yarın silik falan çıkarsa hamilesin zaten ben adetim den önce her gün yaptım her gün de çıktı yap sende çift görmek güzel oluyo :)İnşallah ya pazartesi mi yapsam yoksa yarın mi yapsam bilemedim bende zAten 1 haftadır şişkinlik war ya
Eki Görüntüle 2076769 Eki Görüntüle 2076768 Eki Görüntüle 2076768 Eki Görüntüle 2076764
Yap yarın silik millik çıkarsa hamilesin zaten ben her gün yaptım 5 tane test oldu yapılmış :) hepsindede çıktı
yap yarın silik falan çıkarsa hamilesin zaten ben adetim den önce her gün yaptım her gün de çıktı yap sende çift görmek güzel oluyo :)