• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalcihucreler Meme Estetiği Ameliyatı

ooohh keyfe bak, günaydın canım,
bu sabah çok kötü kalktım yataktan, sanırım biraz da soğuk algınlığının etkisi olsa gerek, her yanım ağrıyordu, şu an biraz daha iyiyim,
evet canım yan yatıyorum ama, çok rahat olmuyor daha, dediğin gibi yapmaya çalışacağım, dün bebe yağı aldım, onunla da masaj yaptım. iyi geldi, biraz yumuşadı gibi, ama sabahları daha da gergin hissediyorum,

Canım benimm..Geçmiş olsun,dikkat et kendine lütfen..:71: Bu dönemlerde yaşayacagın sogukalgınlıgı yada adet günlerini biraz daha zor yaşarsın aman dikkat..Dedigim gibi yan yatınca sırtına yastık takviyesi yap yani sırtını boşlukta bırakma.Daha iyi olacak emin ol.Hatta yatagın duvara dayalıysa yastıgı daya,sırtınıda ver çok daha rahat olacak :34: Bebe yagıyla yapılan masaj çok iyi gelir,bilirim ama müthiş derecede sivilcelenme yapar DİKKAT..... Çünkü banyoda gögüs bölgemizi lifliyemiyoruz,yani yaglanma oluyor buda çok zor geçen sivilcelenmelere sebep oluyor.Yagsız kremler kullanmanı tavsiye ederim..Bilgine..:29:

sağol canım,
bugün çok daha iyiyim,
evet aynen dediğin gibi, sivilcelenme başladı, ama olsun, çok güzel memişlerim var, :))) bebeyağını bir süre daha kullanayım, sonra dediğin gibi, daha yağsız bir kreme geçeceğim canım, bebe yağı çok rahatlatıyor çünkü, aldığım bebe yağı çok güzel, sadece su ile arınabiliyor,
hasan bey bana özellikle göğüslerini lifle dedi, banyoda yapacağın masaj seni rahatlatır dedi.
gerçekten de masaja başladığımdan beri kendimi inanılmaz iyi hissediyorum, maaşallah bana, 1 ayda böyleyse, demekki 1 ay sonra çok daha iyi olacak,

olmak isteyip de, bir türlü karar veremeyen arkadaşlar, bir an önce olun, ertelemeyin, özellikle benim gibi yarım limon, olanlar, asla asla, pişman olmayacaklar, çok çok mutlu olacaklar,

Canım benimm..Geçmiş olsun,dikkat et kendine lütfen..:71: Bu dönemlerde yaşayacagın sogukalgınlıgı yada adet günlerini biraz daha zor yaşarsın aman dikkat..Dedigim gibi yan yatınca sırtına yastık takviyesi yap yani sırtını boşlukta bırakma.Daha iyi olacak emin ol.Hatta yatagın duvara dayalıysa yastıgı daya,sırtınıda ver çok daha rahat olacak :34: Bebe yagıyla yapılan masaj çok iyi gelir,bilirim ama müthiş derecede sivilcelenme yapar DİKKAT..... Çünkü banyoda gögüs bölgemizi lifliyemiyoruz,yani yaglanma oluyor buda çok zor geçen sivilcelenmelere sebep oluyor.Yagsız kremler kullanmanı tavsiye ederim..Bilgine..:29:

sağol canım,
bugün çok daha iyiyim,
evet aynen dediğin gibi, sivilcelenme başladı, ama olsun, çok güzel memişlerim var, :))) bebeyağını bir süre daha kullanayım, sonra dediğin gibi, daha yağsız bir kreme geçeceğim canım, bebe yağı çok rahatlatıyor çünkü, aldığım bebe yağı çok güzel, sadece su ile arınabiliyor,
hasan bey bana özellikle göğüslerini lifle dedi, banyoda yapacağın masaj seni rahatlatır dedi.
gerçekten de masaja başladığımdan beri kendimi inanılmaz iyi hissediyorum, maaşallah bana, 1 ayda böyleyse, demekki 1 ay sonra çok daha iyi olacak,

olmak isteyip de, bir türlü karar veremeyen arkadaşlar, bir an önce olun, ertelemeyin, özellikle benim gibi yarım limon, olanlar, asla asla, pişman olmayacaklar, çok çok mutlu olacaklar,

Banyoda sıcak duşun altında sabunlu sabunlu ovmak masaj yapmak :37: İyi gelir :34: Tabi yumuşak bir liflede lifle ama dedigim gibi bebe yagı geçmesi uzun süren sivilcelenme yapıyor,sen bilirsin tabi :34: Tabiki her geçen ay dahada iyi olacaklar.Maşallah sana :nazar:

yok yoook, canım, senin bütün önerilerini çok önemsiyorum, nolur öyle anlaşılmasın,
çok doğru söylüyorsun, dikkate alacağım tatlım,

Banyoda sıcak duşun altında sabunlu sabunlu ovmak masaj yapmak :37: İyi gelir :34: Tabi yumuşak bir liflede lifle ama dedigim gibi bebe yagı geçmesi uzun süren sivilcelenme yapıyor,sen bilirsin tabi :34: Tabiki her geçen ay dahada iyi olacaklar.Maşallah sana :nazar:

evet canım, yarın hepisini soracağım hasan beye, bugün randevu alayım dedim, ama bugün çok yoğunmuş, hiç boş vakti yok dedi Gül hn. ben de çok zorlamak istemedim, yarın 3-4 gibi gideceğim,

ben 3.günümde yan yatmaya başlamıştım doktorda hemen yan yatabilirsin dedi nekadar rahat olursan süreç okadar kolaylaşıor dedi bana 1ay doluncada yüzü koyun yatki protezler genleşsin daha kolay yerleşri yumşar dedi doktorum fuat yüksel prof kendisi çok güvendim ona allah boşa çıkarmasın hepimiz sağlıkla atlatalım inşallh

sen de güle güle kullan canım,
ben daha cup ölçüsünü bilmiyorum, sporcuyu 80 aldım, bunlarla çok rahat olduğumdan başka da sütyen bakmadım ve almadım, önümüzdeki ay artık alışverişe başlarım.
kimsecikler tutamaz beni,

çok geçmiş olsun benimde 1. ay oldu aynen benimde yarım limondu 70 bile değil şimdi 80b oluyor:)

Hayalcihücreler günaydınnn,

Nasılsın bugün? Nasıl gidiyor yeni memişli hayat :) Benim de çok az kaldı cmrtesi gününeee...

hiç sesin çıkmıyo cnm.. son durum nedir acep? benimkiler hergün biraz daha yumuşuyo. ama sol göğsüm daha geriden geliyo:) o çok nazlı.. bazen böyle acayip rahat ediyorum yumuşacık gb oluyorlar .. bazende geriliyorlar sanki .. sende de oluyor mu bu aralar.. ben masajda yapmıyorum .. hasan bey yap demedi..:16:

merhaba canım, işlerim çok yoğun, vakit bulamıyorum,
ben bugün gittim hasan beye, gayet iyiler, ters bir durum yok, herşey yolunda dedi. yumaşaklığını da iyi buldu, fakat daha da yumuşayacaklar ve aşağıya inecekler dedi. ben 15 gün önce masaja başlamıştım, masajla birlikte de tüm sıkıntılarım sona erdi diyebilirim, çok rahatladım. her akşam masaj yapıyorum. sen de yapsan herhalde bir sorun olmaz, forma girmesi hızlanır,
benim de senin gibi, sol'um biraz nazlı, onda hala uyuşukluk var, hasan bey geçecek dedi, sağ göğüs çok iyi, hiçbir problem yok,
15 gün sonra yine kontrole çağırdı, sen nezaman gideceksin kontrole,

hiç sesin çıkmıyo cnm.. son durum nedir acep? benimkiler hergün biraz daha yumuşuyo. ama sol göğsüm daha geriden geliyo:) o çok nazlı.. bazen böyle acayip rahat ediyorum yumuşacık gb oluyorlar .. bazende geriliyorlar sanki .. sende de oluyor mu bu aralar.. ben masajda yapmıyorum .. hasan bey yap demedi..:16:

merhaba canım, işlerim çok yoğun, vakit bulamıyorum,
ben bugün gittim hasan beye, gayet iyiler, ters bir durum yok, herşey yolunda dedi. yumaşaklığını da iyi buldu, fakat daha da yumuşayacaklar ve aşağıya inecekler dedi. ben 15 gün önce masaja başlamıştım, masajla birlikte de tüm sıkıntılarım sona erdi diyebilirim, çok rahatladım. her akşam masaj yapıyorum. sen de yapsan herhalde bir sorun olmaz, forma girmesi hızlanır,
benim de senin gibi, sol'um biraz nazlı, onda hala uyuşukluk var, hasan bey geçecek dedi, sağ göğüs çok iyi, hiçbir problem yok,
15 gün sonra yine kontrole çağırdı, sen nezaman gideceksin kontrole,

Canım benim yaaa...Beraber gidecektik kontrole :(( Neyse 15 gün sonra bu şeyden kurtuliyimde iyi olursam birdahaki kontrole beraber gideriz inşallah...Maşallah bir sorun olmamasınada çok sevindim canım benim..:nazar::nazar:

benim kontrol cumartesi olacaktı hasan bey yoktu. dün için randevu aldım bu kezde okuldan izin alamadım:( fotoğraf göndereceğim. inş bende bi onbeş gün sonra giderim.. haftasonu olursa beraber gidelim..masajı nasıl yapıyorsun?

çok iyi olur, o zamana kadar Arzum da iyileşmiş olur, bir cumartesi ayarlarız,
masajı şimdi anlatmak biraz zor, baş parmak ve diğer parmaklarla memeyi kavrayıp, olabildiğince sıkmak şeklinde,

benim kontrol cumartesi olacaktı hasan bey yoktu. dün için randevu aldım bu kezde okuldan izin alamadım:( fotoğraf göndereceğim. inş bende bi onbeş gün sonra giderim.. haftasonu olursa beraber gidelim..masajı nasıl yapıyorsun?

çok iyi olur, o zamana kadar Arzum da iyileşmiş olur, bir cumartesi ayarlarız,
masajı şimdi anlatmak biraz zor, baş parmak ve diğer parmaklarla memeyi kavrayıp, olabildiğince sıkmak şeklinde,

Ayy kızlar çok iyi olur valla.Bu sefer yapalım ama ;) Aslında kolumun böyle olmasından sonra benim gögsümde acıyor açıkcası,korkmuyor degilim hani :(( Ama şu bandajların açılması şu an yasak zaten,hasan beye gitsemde bakamayacagı için arayıp birşeyde sormadım.Arasam zaten gel bir bakalım diyecek..Dur bakalım yarın emar sonucum çıksında olmazsa yinede bir arayıp soriyim yinede.Ama bu buluşma işini yapalım,hepimize uyarsa tabi ;)

Son düzenleme:
Back