- Konu Sahibi hayalcihucreler
-
bugün kontrole gitim, doktorum "yan yatabilirsin tabii, neden yatmıyorsun ki" dedi, ben çok kasmışım yaaa, resmen görmemişin memeleri olmuş yanii, bir güzel de mıncıkladı, gösterdiği şekilde masaj yapmamı istedi, hem daha güzel yerleşir, hem de seni rahatlatır dedi. ben de aklıma geldikçe mıncıklıyorum,
bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum, maaşallah bana,
bugün kontrole gitim, doktorum "yan yatabilirsin tabii, neden yatmıyorsun ki" dedi, ben çok kasmışım yaaa, resmen görmemişin memeleri olmuş yanii, bir güzel de mıncıkladı, gösterdiği şekilde masaj yapmamı istedi, hem daha güzel yerleşir, hem de seni rahatlatır dedi. ben de aklıma geldikçe mıncıklıyorum,
bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum, maaşallah bana,
evet canım aynı anda soru cevap olmus
cok sevındım canım ıyı olmana. masallah bomba gıbısın demek. umarım her zaman boyle mutlu olursun canımcım. artık yavastan alsıtır kendını. sen artık memişli bı kadınsın
görüşmen çok güzel geçmiş maaşallah benim memişli arkadaşıma:)))masaj olayını merak ediyorum bende bakalım Naci Bey bana masaj verecek mi?
evet evet, canım,
bu akşam yan yatma denemelerine başlayacağım,
ameliyat öncesi okuduğum bir sürü yazılardan kaynaklanmış olsa gerek, protezler hep kayar korkusu vardı. bugün hasan beyin sıkmalarından sonra, demek ki artık kötü bir şey olmaz dedim.
selam hayalcihücreler cicişlerini iyi günlerde kullan. ben de 1 ay önce oldum ameliyatımı çok mutluyum sanki onlarla doğmuşum gibi hissediyorum25. günden sonra ben de başladım yan yatmaya. sırtım oldukça rahatladı. insanı çok yoruyor hep sırtüstü uzanmak. neyse tekrar geçmiş olsun bir an önce toparlanalım inşallah....
görüşmen çok güzel geçmiş maaşallah benim memişli arkadaşıma:)))masaj olayını merak ediyorum bende bakalım Naci Bey bana masaj verecek mi?
sanırım hemen hemen aynı günlerde ameliyat olmuşuz.. çok geçmiş olsun sağlıkla kullan.. arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen çok sevinirim..
Günaydınlar,
Bayadır giremedim. Hayalcihücreler daha yeni görüyorum fotoğraflarını. Çok güzel olmuşlar güle güleeeeeee kullan canım. Bu arada da bende de büyük gelişmeler var. Doktorumu seçtim, eşimle de görüştürdüm. Onun da içine sindi ve 3 marta gün aldık. Az bir süre kaldı çok heycanlanıyorum düşündükçe
Canım..Nasılsın bakalım,günaydınlar herkese.Yatakta cepten giriyorum nete :))
Canım nasıl,yan yatabiliyormusun bakalım?Hasan bey yatabilirsin dedigine göre artık korkmaSırtına bir yastıkla destek vererek yan yatarsan daha rahat,konforlu olur.Ufak ufakta masajlara başla artıkki yumuşama süreci hızlansın
Canım..Nasılsın bakalım,günaydınlar herkese.Yatakta cepten giriyorum nete :))
Canım nasıl,yan yatabiliyormusun bakalım?Hasan bey yatabilirsin dedigine göre artık korkmaSırtına bir yastıkla destek vererek yan yatarsan daha rahat,konforlu olur.Ufak ufakta masajlara başla artıkki yumuşama süreci hızlansın
ooohh keyfe bak, günaydın canım,
bu sabah çok kötü kalktım yataktan, sanırım biraz da soğuk algınlığının etkisi olsa gerek, her yanım ağrıyordu, şu an biraz daha iyiyim,
evet canım yan yatıyorum ama, çok rahat olmuyor daha, dediğin gibi yapmaya çalışacağım, dün bebe yağı aldım, onunla da masaj yaptım. iyi geldi, biraz yumuşadı gibi, ama sabahları daha da gergin hissediyorum,
gecmiş olsun canım dikkat et kendine hayatım.
sağol tatlım, sen nasılsın,
merhaba canım,
ne güzel bir haber bu, çok sevindim, ohhh ohh çok az kalmış, geriye sayım başladı yani, hadi hayırlısı bakalım,
dün seni düşünmüştüm, yoğunluktan yazamadım, kendini özletme, sık sık haber ver bize olur mu,
güzel yorumların için de çok teşekkür ederim,
sevgiler,
Valla sen atlattın şimdi sıra bende:) Sizlerin güzel fotoları gördükçe daha da sabırsızlanıyorum valla. inşallah sorunsuz bir ameliyat geçiririm. Benim tek derdim bayılana kadar. Kan aldırma , damar yolu açtırma vs. düşündükçe içim çok fena oluyor. Normalde fobi derecesinde bende bunlar çünkü. Bakalım napıcam.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?