- Konu Sahibi hayalcihucreler
-
sağol tatlım,
bu arada, herkesin sevgililer gününü kutluyorum,
allah kimseyi sevgisiz bırakmasın, en güzel sevgiler hep bizimle olsun,
basindan okumadim hayaldeki hücreler ,kücültme mi,büyütmemi yaptirdi , insan isteyince herseyi basariyor kendimiz icin yapmaliyiz ..güle güle kullan bende kücülttürdüm eskisinden daha rahatim ..
sağol tatlım,
bu arada, herkesin sevgililer gününü kutluyorum,
allah kimseyi sevgisiz bırakmasın, en güzel sevgiler hep bizimle olsun,
arzum meraba bende merak ediyorum resimlerini arkadaşlık isteği yollamıştım ama gelmedi sanırım merak ediyorum benim 16. günüm buarada ama sol göğsüm sağa göre daha sert sen nezaman yüzü koyun yatmaya başlamıştın sanki hiç yumuşamıycakSagol canım benimbende çok sevdim bu çamaşırları.Hiç bu şekilde iç çamaşırlarım yoktu,ilk kez aldım yani ama çok hoşuma gitti.Bu günde beyaz bustiyerim elime geçecek inşallah.Gelsinde onunlada foto çekilir koyarım hemen
arzum meraba bende merak ediyorum resimlerini arkadaşlık isteği yollamıştım ama gelmedi sanırım merak ediyorum benim 16. günüm buarada ama sol göğsüm sağa göre daha sert sen nezaman yüzü koyun yatmaya başlamıştın sanki hiç yumuşamıycak
arzum meraba bende merak ediyorum resimlerini arkadaşlık isteği yollamıştım ama gelmedi sanırım merak ediyorum benim 16. günüm buarada ama sol göğsüm sağa göre daha sert sen nezaman yüzü koyun yatmaya başlamıştın sanki hiç yumuşamıycak
yeni resimlerim varrrrr,
yeni resimlerim varrrrr,
ben gordum valla ne diyim masallah cok guzel olmuslar
benim de bugün 23. günüm, benim de bir göğsüm diğerine göre daha sert, her geçen gün daha iyiye doğru gittiğini eminim farkediyorsundur. henüz tam bir iyileşme için çok erken, ben bu iyileşme sürecinin min. 3 ay süreceğini düşünüyorum. ben doktorumun tavsiyesiyle hala sırt üstü yatıyorum, yan bile yatmıyorum ki, protezler güzelce yerleşsinler diye. sen de yüzükoyun yatmak için acele etmesen iyi olur canım,
sonuçta çok kolay bir operasyon değil, bir süre daha sabredip, güzel ve sağlıklı memişlerle, yaza mutlu girelim.
Canım doktorumuz yan yatmayı daha tavsiye etmediyse acele etme,biraz daha sık dişini.Güzel rahat günler yakında..Tam yanlanmadan sırtına yastıkla destek verip biraz yatarsan sırtın için iyi gelecektir.Ama uzun süreli olarak tam yan şekilde yatma.Zaten yarın kontrolün var,sorarsın tekrardan bu konuyu
yeni resimlerim varrrrr,
gördüm çok güzeller cnm sağlıkla kullan:)))
gördüm çok güzeller cnm sağlıkla kullan:)))
canım naptın nasılsın. nasıl gectı gorusmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?