hayalcihucreler Meme Estetiği Ameliyatı

basindan okumadim hayaldeki hücreler ,kücültme mi,büyütmemi yaptirdi , insan isteyince herseyi basariyor kendimiz icin yapmaliyiz ..güle güle kullan bende kücülttürdüm eskisinden daha rahatim ..

merhaba canım,
sana da geçmiş olsun, ben büyütme operasyonu geçirdim. bugün 18. günüm.
herkesin mutlu olmak hakkı,

basindan okumadim hayaldeki hücreler ,kücültme mi,büyütmemi yaptirdi , insan isteyince herseyi basariyor kendimiz icin yapmaliyiz ..güle güle kullan bende kücülttürdüm eskisinden daha rahatim ..

arzum meraba bende merak ediyorum resimlerini arkadaşlık isteği yollamıştım ama gelmedi sanırım merak ediyorum benim 16. günüm buarada ama sol göğsüm sağa göre daha sert sen nezaman yüzü koyun yatmaya başlamıştın sanki hiç yumuşamıycak

Canım arkadaşılık listesi epey doldu taştı.Vaktim yokki o kadar giripte inceleyecek kadar..Hemen kabul ediyorum bakabilirsin albüme Bir gögsün digerine göre biraz daha agrılı ve sert olması gayet normal tatlım.Az sabret,herşey yoluna girecek.Yüz üstü yatmak için birkaç ayı geçmesi gerek Masaja başladıgın zaman yumuşaması daha hızlanacak merak etme Daha 16. günün yahu..Dur bu ne acele...Hele bir ay geçsinde gör degişimi sen o zaman...

benim de bugün 23. günüm, benim de bir göğsüm diğerine göre daha sert, her geçen gün daha iyiye doğru gittiğini eminim farkediyorsundur. henüz tam bir iyileşme için çok erken, ben bu iyileşme sürecinin min. 3 ay süreceğini düşünüyorum. ben doktorumun tavsiyesiyle hala sırt üstü yatıyorum, yan bile yatmıyorum ki, protezler güzelce yerleşsinler diye. sen de yüzükoyun yatmak için acele etmesen iyi olur canım,
sonuçta çok kolay bir operasyon değil, bir süre daha sabredip, güzel ve sağlıklı memişlerle, yaza mutlu girelim.

Canım doktorumuz yan yatmayı daha tavsiye etmediyse acele etme,biraz daha sık dişini.Güzel rahat günler yakında..Tam yanlanmadan sırtına yastıkla destek verip biraz yatarsan sırtın için iyi gelecektir.Ama uzun süreli olarak tam yan şekilde yatma.Zaten yarın kontrolün var,sorarsın tekrardan bu konuyu

evet canım, yarın hepisini soracağım hasan beye, bugün randevu alayım dedim, ama bugün çok yoğunmuş, hiç boş vakti yok dedi Gül hn. ben de çok zorlamak istemedim, yarın 3-4 gibi gideceğim,

bugün kontrole gitim, doktorum "yan yatabilirsin tabii, neden yatmıyorsun ki" dedi, ben çok kasmışım yaaa, resmen görmemişin memeleri olmuş yanii, bir güzel de mıncıkladı, gösterdiği şekilde masaj yapmamı istedi, hem daha güzel yerleşir, hem de seni rahatlatır dedi. ben de aklıma geldikçe mıncıklıyorum,
bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum, maaşallah bana,

selam hayalcihücreler cicişlerini iyi günlerde kullan. ben de 1 ay önce oldum ameliyatımı çok mutluyum sanki onlarla doğmuşum gibi hissediyorum 25. günden sonra ben de başladım yan yatmaya. sırtım oldukça rahatladı. insanı çok yoruyor hep sırtüstü uzanmak. neyse tekrar geçmiş olsun bir an önce toparlanalım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…