hayal

E

EU1

Ziyaretçi
ya ben galiba hiç gebe kalamıyacam her yanım bebek kaynıyo hergün yeni bi doğum ve gebelik haberi böyle bakakaldım ben allahım hayırlısı mı deil bi problem mi var bende anlamadım resmen hayal oldu yaaasenağlamasenağlama

canim cok karamsar gordum seni...bence daha pozitif olmakta fayda var tmm insan imreniyor etrafindaki hamilelere ve bebeklere ama böyle yapmamalisin...
kac yillik evlisin ve ne zamandan beri bebek icin calisiyorsun dr a gittin mi???
olumden baska herseye care var cok sukur canini sikma bence...stres de yapma asil o zaman olmuyor bebek...ben gecen ay stres yapmisim adetim 10 gun gecti hamielyim sandim ama stres yapmisin ondan gecikmis dedi dr kafana takma dusunmemeye calis dedi....
bu ay da hamileyim...

darisi basina insallah,dur bakalim öyle hmen pes etmek yok,gun dogmadan neler dogar demisler dimi?
sen de sabret Allah a dua et bak o zaman -rabbim senin Sabrinin mukafatini verecektir insallah...

hersey gonlunce olsun,kendine iyi bak tmm mi stres yok ona gore!!!!

öyle deme canım ya herşeyden önce yürekten iste Rabbim verir...
Allah bilir onların dünyaya gelecek zamanlarını merak etme ümidini kaybetme...
ve sakın strese de girme stres olmamasında büyük etken...
inşallah hamile haberlerini alırız...

sakın öyle düşünme ne demek"ben hiç gebe kalamıycam".
ALLAH ım hayırlısını versin herzaman.
onunda elbet vakti zamanı vardır
içini ferah tut karamsar olma bu kadar
en kısa zamanda inşallah hayırlı bebiş haberlerini alırız...

canım... bende gebe kalmaya çalışıyorum yıllardır...ama hala başaramadım...kediler bile doğurdu... bana inat kumru kuşu bile gelip saksıma yuva yaptı ve bebeğini büyütüyo...çevremdeki herkez gebe kaldı doğurdu büyüttü ve hatta ikinciye hamile...her ay bi kez dibe vurup sonra tekrar çıkmaya çalışıyorum.. yeni ay yeni umut...her ay kendimi hamiş ilan ediyorum.. neredeyse gebe kıyafeti alacal duruma geliyorum.. regli olunca kesin üstüne gördüm deyip tekrar eczaneye koşuyorum .. tabi benim aldığım tüm gebelik testleri bana göre bozuk çıkıyor... neyse bi kaç gün içinde gebe olmadığımı kabulleniyorum...ve tekrar ümit yeşertmeye çalışıyorum ve bu yıllardır sürüyor .. bende çok yoruldum ,tükendim ama hala ümitim olsun istiyorum...biliyormusun eskiden rüyamda çok görürdüm ama artık rüyalarımda bile göremez oldum....

canım... bende gebe kalmaya çalışıyorum yıllardır...ama hala başaramadım...kediler bile doğurdu... bana inat kumru kuşu bile gelip saksıma yuva yaptı ve bebeğini büyütüyo...çevremdeki herkez gebe kaldı doğurdu büyüttü ve hatta ikinciye hamile...her ay bi kez dibe vurup sonra tekrar çıkmaya çalışıyorum.. yeni ay yeni umut...her ay kendimi hamiş ilan ediyorum.. neredeyse gebe kıyafeti alacal duruma geliyorum.. regli olunca kesin üstüne gördüm deyip tekrar eczaneye koşuyorum .. tabi benim aldığım tüm gebelik testleri bana göre bozuk çıkıyor... neyse bi kaç gün içinde gebe olmadığımı kabulleniyorum...ve tekrar ümit yeşertmeye çalışıyorum ve bu yıllardır sürüyor .. bende çok yoruldum ,tükendim ama hala ümitim olsun istiyorum...biliyormusun eskiden rüyamda çok görürdüm ama artık rüyalarımda bile göremez oldum....

canım yaaa Rabbim inşş en kısa zamanda göndersin meleğinii:KK43:senağlamasenağlamasenağlamaherşeye rağmenn ümidini yitirmee:KK43:

Canım niye bu kadar kötü düşünüyosun senden 5 ay önce falan bende aynı durumdaydım bilirim yaşadıklarını etrafımda bana bebek yokmu diyen sorular,kayınvalidemlerin baskıları,annemin acaba sizde bi sorunmu var diyen imaları yüzünden ben bunalıma girmiştim resmen eşime hergün baskı yapıyodum dr.a gitmek için o da hep erteliyodu,hergün gözyaşı,stres derken hiç beklemediğim o anda hamiş olduğumu öğrendim,Allah çok büyük bolbol dua et Allah ım hayırlısını versin inşallah en yakın zamanda sana ve isteyen herkese napip etsin bu duyguyu kendini rahat bırak en yakın zamanda güzel haberlerini duymak dileğiyle...

ya ben galiba hiç gebe kalamıyacam her yanım bebek kaynıyo hergün yeni bi doğum ve gebelik haberi böyle bakakaldım ben allahım hayırlısı mı deil bi problem mi var bende anlamadım resmen hayal oldu yaaasenağlamasenağlama

cnm bu kadar üzülme ve ümitsiz olma vakti saati vardır cenabı hak onun vaktinide saatinide ayarlamıştır sen tekki ümitsiz olma ve hayırlısını dile sabrımızla nefsimizle sınanıyoruz.bak bigün müjdeli haberi alıcaksın ve bu düşüncelerinin yersiz olduğunu anlıcaksın. inşallah en kısa zamanda sevincini hep birlikte paylaşırıza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım yaaa Rabbim inşş en kısa zamanda göndersin meleğinii:KK43:senağlamasenağlamasenağlamaherşeye rağmenn ümidini yitirmee:KK43:

canım çok teşekkür ederim.. allah razı olsun.. tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşan ,ellerini rabbine açıp yalvaran annelik hasretiyle tutuşan kadınlarımızın kucağı boş kalmasın.. ve gözlerindeki yaşlar dinsin arık inşallah...:a015:

canım ümidini yitirme allah mutlaka isteyen herkeze dua eden herkeze hayırlısı ise tabi onu allahım bilir verecek allahtan ümit kesilmez zamamı gelince olacak mutlaka sabır sabır olacak moralini sakın bozma...hepimizin olacak burda ki bütün arkadaşlarının sadece zamanı var.sabrın sonu selamet....bende senin hissettiklerini hissediyorum ara sıra benimde çevremde hamile ve bebişli insanlar var ama ne yapalım herkezin bi kaderi var..onların zamanı gelmiş olmuş...bizimde olacak inşallah allah sağlıklı ve hayırlısını versinn....dua ederek sabrederek şükrederek bekliyoruz..olacak biliyorum hepimizin

sağ olun kızlar bakalım inşallah olur allah bilir artık dimi bide süt olayını duydunuz mu forumlarda yazıyo ne düşünüyosunuz ayy valla denemedigim ot çöp kalmadı yaa

ya gerçekten üzülüyorum böyle şeyler okuyunca bende hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin. Allahım bana verme benim yerime isteyenlere ver diyorum hergün. ben hiç düşünemiyorum bebek şu aşamada.

sağ olun kızlar bakalım inşallah olur allah bilir artık dimi bide süt olayını duydunuz mu forumlarda yazıyo ne düşünüyosunuz ayy valla denemedigim ot çöp kalmadı yaa

ne sütü o tatlım ben duymadım.. bi anlatıver.. bende yapayım.....:eek:

canım çok teşekkür ederim.. allah razı olsun.. tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşan ,ellerini rabbine açıp yalvaran annelik hasretiyle tutuşan kadınlarımızın kucağı boş kalmasın.. ve gözlerindeki yaşlar dinsin arık inşallah...:a015:

aminn canım aminnnnnn:..senağlama

ne sütü o tatlım ben duymadım.. bi anlatıver.. bende yapayım.....:eek:

bi miktar sütü miktarı yazmıyodu ısıtıp üstüne oturuyomuşsun biraz bir saat sonra beraber oluyomuşsun ama adetin son günü yapıyomuş üşütmemek gerekirmiş dün gece okudum üyenü olan bir üye yazmıştı ama nickini hatırlayamadım araştır bulursun canım bu kadar biliyorum ama o ayrıntısını biliyodur yapmadan ğnce bi sor bende yapmayı düşünüyorum umut işte:nazar:

bi miktar sütü miktarı yazmıyodu ısıtıp üstüne oturuyomuşsun biraz bir saat sonra beraber oluyomuşsun ama adetin son günü yapıyomuş üşütmemek gerekirmiş dün gece okudum üyenü olan bir üye yazmıştı ama nickini hatırlayamadım araştır bulursun canım bu kadar biliyorum ama o ayrıntısını biliyodur yapmadan ğnce bi sor bende yapmayı düşünüyorum umut işte:nazar:

hmmm bende bi araştırayım ... vallahide umut ....:a015:

X