Cinlerin ve meleklerin olması aklın alamayacagi şeyler değil ki, tek alem tek evren bizim yasadigimiz olmayabilir, bilim kurgularda bile işleniyor. Onu geçtim kuantum fiziginde bile parçacıkların sanki akıllı varlıklar gibi farklılık icerebildiyi, etkisiz tepki verdikleri araştırılıyor. Bilimsel olarak...
Ledün Havas dediğiniz ilimler vardı da neden peygamberimizin cinlerle hiç bir iletisimi yok. (Kuran'da sadece cinlerin Kur'an'ı dinleyip Hakverdirileriden bahseder. Asla bir iletişimden bahsetmez. Hz.suleymanin tüm canlılarla konuşması hariç) zaten kelime anlami olarak cin gorunemeyen demek. (Anne karnindaki cenin, akıl yokluğu olana Mecnun denmesi aynı kökten gelen kelimelerdir.) Yani Allah bile cinleri goremeyecegimizi söylerken falanca gördü diyorsanız akıl olarak bir rahatsizlik yaşıyordur o kişi diyorum ben de. İslam akıl ve vicdan dinidir. Akledin diyen Allah boşa mı diyor. 6.gozunuzu açın derdi o zaman bize. Peygamberin olmamış öyle gözü. İlla mistik birşeyler arıyorsunuz ama üzgünüm İslam'da yok. Yahudilikte bolca var isterseniz o kitabı rehber edinin.