Hayal kurmaktan hicbir seye odaklanamıyorum.

Teşekkür ederim evet öyle yapacağım

Evet . Kendimi zorlayacagım.

Dehb olabilir. Odaklanmana yardımcı olacak pomodoro tekniğini kullanabilirsin. Açık söyleyim sadece zeka ile çalışmadan sadece Kayıp bir hayat olursun. Bu zamana kadar çalışmadıysanda bence biraz zor

Önceki yorumlarda belirtildiği gibi bu durumun adı “Maladaptive daydreaming”. Davranışsal bir bağımlılık örüntüsü. Terapi olmadan bu bağımlılığı kesmeye çalışmak başka bağımlılık durumlarına neden olabilir. Nerden biliyorum diye sormayın Ben bunun çözümünü gündüz düşlerimi üretken ve verimli şeylere yönlendirerek çözdüm. Yeni başladığım bir işin ne kadar güzel olacağını, projemin ne kader başarılı sonuçlanacağını ya da yayınımın iyi bir dergide yayınlanarak bol atıf alacağını hayal ediyorum. Ardından bu hayaller için çalışmak çok daha zevkli oluyor, hayal ettiğim kadarı olmasa da bir şekilde başarıya ulaşıyorum. Artık “fake it ‘till you make it” mi dersiniz yoksa “manifesting” mi, orası size kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…