4 ayda hallederim inşallahHayallerini gerçekleştirmek için minimum düzeyde başlangıç yap önce bunları bir kağıda yaz en başta en kolay olanına her gün biraz biraz çalış ama bir yerden başla hayal kurmak güzeldir ama fazlası tabii ki zararlı artık reşitsin bir Psikiyatri doktoruna randevu al ve durumunu anlat tehlikeli boyutta mı doktor en mantıklı cevabı verir.
4 ay dil öğrenmek için kısa bir süre daha elle tutulur bir hedef koy ki olmayınca aaa yapamadım bak ben başaramıyorum diye motivasyonun düşmez ben mesela akıcı İngilizce konuşmak için 1 yıl hedefi koydum4 ayda hallederim inşallah
Dil için bahsetmiyorum üniversite için diyorum. Ah ulan sınavvvv!4 ay dil öğrenmek için kısa bir süre daha elle tutulur bir hedef koy ki olmayınca aaa yapamadım bak ben başaramıyorum diye motivasyonun düşmez ben mesela akıcı İngilizce konuşmak için 1 yıl hedefi koydum
Benimki de destan olacak yakında... inşallah ablaOhoo bende ne hayaller var bir bilsen dizi film olurAma gercek dunya acimasiz malesef hayalleri bir kenara birakip derslerine odaklanmalisin.Emin ol istedigin hayata kavustuktan sonra hayal kurmaya ihtiyacin kalmayaca
EVETDers çalışmamanın verdiği vicdan azabını hayal kurarak bastırıyor olabilir misin acaba?
Teşekkür ederimBazen kocaman bir plan yapmak karmaşık gelir ve nereden başlayacağını bilemediğin için ertelersin.
Önce kitaplarını önüne al bütün konuları 2-3 aya denk gelecek şekilde böl. Ay şöyle güzel yazayım böyle alımlı olsun diye uğraşma takvim çıktısı alıp üzerine de yazabilirsin.
Son 1 ayı full soru çözmeye ayırırsın. 4 ay kalmış zaten bugün bile yatmadan tarihten biraz ezber yapıp yatsan kardır.
Bir de konuyu bilmeyince derece yapacak yeteneğin olsa bile önemi olmuyor.
Konsantrasyon bozukluğu vardır belkide? Uzun süre odaklanamıyorsanız her gün yarım saat der çalışmayı deneyin, zaten zamanla kendiliğinden uzar bu süre. Okuduğun bölümlede alakalı olabilir, belki ilgi alanın farklıdır?Galiba psikolojik bir rahatsızlığım var. Sürekli hayal kuruyorum kendimi o hayalin içindeymiş gibi hayal ediyorum.. 19 yaşındayım ve üni sınavına hazırlanıyorum. Şu zamana kadar doğru düzgün çalışmadım bile . Başlasam derece bile yaparım. Belki de kendime çok güvendiğim için rahatımdır bilmiyorum.. Aslında çok stresliyim bunu da ders çalışmak yerine hayal kurmakla bastırıyorum . Mesela yapmak istedigim o kadar çok şey var ki . Yeni bir şehire gitmek, yeni dostluklar, boks yapmayı ve dil öğrenmeyi de çok istiyorum sürekli bunlar hakkında hayal kuruyorum.
Ama oturup da çalışamıyorum . Allah aşkıma bana biraz akıl fikir verin . Psikoloğa gidecek imkanım da yok ailem sürekli senin canın sıkılıyor derdin yok diyip duruyorlar . Kaç kere dillendirdim yanlarında ama tepkisiz kaldılar.
Üni sınavı için ve bu can sıkıcı durum için lütfen akıl verin bana.
Kendini masaya oturt, video aç. Öyle böyle dinlemesen bile açık kalsın. İlk hafta her gün aynı saatte otur, konuya çalışamazsan bile masadan kalkma.
Oğlak burcuyum . Burcumun çoğu özelliğini göstermem.Balik burcusun galiba :)
En sevdigim şeydir Daydreaming. Gencken daha güzel dalabiliyordum hayal dünyasina.
Yaşlandikca azaldi ama hala aktiv bir şekilde yaparim. Benim icin bir tip Meditasyon yani. Kontrol altina almayi ögrenirsen en güzel dinlenme bicimi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?