- 15 Aralık 2022
- 459
- 402
- 33
Galiba psikolojik bir rahatsızlığım var. Sürekli hayal kuruyorum kendimi o hayalin içindeymiş gibi hayal ediyorum.. 19 yaşındayım ve üni sınavına hazırlanıyorum. Şu zamana kadar doğru düzgün çalışmadım bile . Başlasam derece bile yaparım. Belki de kendime çok güvendiğim için rahatımdır bilmiyorum.. Aslında çok stresliyim bunu da ders çalışmak yerine hayal kurmakla bastırıyorum . Mesela yapmak istedigim o kadar çok şey var ki . Yeni bir şehire gitmek, yeni dostluklar, boks yapmayı ve dil öğrenmeyi de çok istiyorum sürekli bunlar hakkında hayal kuruyorum.
Ama oturup da çalışamıyorum . Allah aşkıma bana biraz akıl fikir verin . Psikoloğa gidecek imkanım da yok ailem sürekli senin canın sıkılıyor derdin yok diyip duruyorlar . Kaç kere dillendirdim yanlarında ama tepkisiz kaldılar.
Üni sınavı için ve bu can sıkıcı durum için lütfen akıl verin bana.
Ama oturup da çalışamıyorum . Allah aşkıma bana biraz akıl fikir verin . Psikoloğa gidecek imkanım da yok ailem sürekli senin canın sıkılıyor derdin yok diyip duruyorlar . Kaç kere dillendirdim yanlarında ama tepkisiz kaldılar.
Üni sınavı için ve bu can sıkıcı durum için lütfen akıl verin bana.
Son düzenleme: