HAYAL KIRIKLIĞI eşimden asla beklemezdim

Çoğu zaman konularda buradaki kadınları haklı bulurum ama yine de iyiki kadınlar kulubunden bir kadınla evli değilim diye şükrediyorum. Valla insanın kendi elinden, gözünden bile mahrum ediyirsunuz insanları. Böyle hayat enerjisi emiliyor mode on sürekli.

Evet şeytana uydu fakat verdiği cevaplar ve yalan konuşması beni çok sinirlendirdi kabullenemiyorum.
Tamam sizi anlıyorum ama her olayı kendi içerisinde değerlendirin yani eşiniz gerçekten pişman mı ? Nasıl bir insan ? Sizce birdaha yapar mı ? Veya size karşı bu ilk hatası mı ? Yani evlilik öyle kolay bir müessese değil ki en ufak bir hata da hadi ver dilekçeni diyorsunuz her kavganızfa bunu yaparsanız yeri gelir eşiniz sizi ciddiye bile almaz saygı kalmayan bir ilişkiden de hayır gelmez bu kadar fevri davranmayın bence izlemeyen erkek mi var allah aşkına tabi bu adam evli hoş değil ama (linç yesem de söyleyeceğim) adam mı öldürdü sanki ?

Verdiği cevaplar hiç normal değil ben aldatmasını gerektirecek bişey göremiyorum ortada ve düşüncenize saygı duyuyorum ben o tarz sitelere girip kendisini tatmin etmesini doğru bulmuyorum herkesin kendi değer yargısı sonuçta. Bekar hayatı yaşamak istiyorsa buyursun izlesin ama ben eşimin milletin orasına burasına bakmasına anlam veremiyorum zaten ben ona göre gencim ve isteklerini karşılıyorum yaptığı bana hakarettir boşanma kelimesini ağzıma neden aldım verdiği cevaplar ve yalan konuşması karşısında yıkıldim sinirlendim

Evet bunu gormeniz kotu olmus ama keske bu kadar buyuk tepki vermeseydiniz. Bence de bakmayan erkek yoktur yada cok azdir

Bu benim de tasvip etmeyeceğim bir durum ancak boşanma sebebi değildir. Ancak sizin de düşüncenize saygı duyuyorum. Eğer eşinize karşı tüm saygı sevgi ve güveninizi yitirdiyseniz boşanın çünkü bunlar evliliğin temelidir.

Bu işin tek sebebi var merak
Ve bence izlemeyenlerin de garantisi yok
İnsanın gülesi gelir yahu, tüh rezil yorgan altında böyle apacık mı izlenir diye ?
Eşiniz de çok safmıs evdede misafir var
Evet merak ettim diyor nesini merak ettin behey adam aynı organlar eşinde de var.
Ve evet zaten evde misafir olduğu için sakin kaldım yoksa camı çerçeveyi indirmiştim sinirlenince gözüm hiçbişeyi görmüyor

Elbette zorunuza gider ama olay daha sıcak diye boşanmayı düşünüyorsunuz gerçekten çok çirkin bir olay ama bu boşanmak için yeterli bir sebep değil bana göre. Çok ağır unutmasi da zor ama sakinlesip konusmaya çalışın neden gerek duydun vesaire diye vazgecmesi icin destek olun zor gerçekten bir an seytana uydu belki de alışkanlık yapmasin da

İsteklerini karşılıyorum diyerek bile cinselliğe bakış açınızı yansıtıyorsunuz.

Evet merak ettim diyor nesini merak ettin behey adam aynı organlar eşinde de var.
Ve evet zaten evde misafir olduğu için sakin kaldım yoksa camı çerçeveyi indirmiştim sinirlenince gözüm hiçbişeyi görmüyor

Abartmayın
Eşiniz sizin dediğiniz gibi aldatmamış
Adamı darlamayın bu kdr bu ne hırs
Bu işin kadını erkeği evlisi bekarı çocugu olmaz burda babalarını yazan evlatlar oldu
Bu hırsınız buradan bizi ittirdi, eşinize de böyle davranırsanız ztn çözemezsiniz.

Icsellestirdim belki de ilk hatası çünkü dediğim gibi namazında niyazında biridir ama bunları izledikten sonra benim ona saygım kalmadı

Yahu ben de yorganin altindan misafir kadin cikacak falan sandim :)
Cogu erkek izler ama sizi bu durum bu denli yaraladiysa bu kadar hiddetlendiyseniz bosanin tabi ama siz bosansaniz da bosanmasaniz da o yine izleyecek
Yorumunuzla bi nebze tebessüm ettim onca gözyaşından sonra yapı itibariyle kırılgan hassas bir yapıya sahibim eşim de bunu bilir ve ona göre davranır çok etkilendim gözümün önünden gitmiyor

Tepkinizi anlayabiliyorum fakat boşanmak bana fazla geldi ya..
şimdi diyebilirsiniz bekara koca boşamak kolay diye ama ne bileyim bana öyle geldi..

Bunları izleyip eşine yalan konuşan birinin aldatmama ihtimalini yok sayamıyorum ben şu anda eşimi ele alarak konuşuyorum diğerleri beni ilgilendirmiyor adamı darlayip bişey yaptığım falan da yok kadın kadının halinden anlar diye buraya konu açıyorum sizin kendi değer yargılarınızla beni yargılamaniz için değil yine de sağolun.

O sizin bakış acınız siz beni yerden yere vurun diye açmadım ben bu konuyu bir meramımı arz ederek paylaşmak için açtım ve siz beni tanımadan bu yorumu yapıyorsunuz ben onca fedakarlıkla bu yuvayı kurdum nasıl kalkıp bana enerjisini emiyor diyorsunuz yorumunuz kendinize kalsın yeterince üzgünüm zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…