Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Hayıt tohumu ile lh hormonlarini düzelten varmi
- Konu Sahibi Nehir444
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bnm lh 15 lerde. Hayıt kullanıyorum bı süredir adet olunca hormonlarima bajtircamBenim lh 13 de hayıt tohumu ile lh falan düşüren varmi ise yararmi
Adet düzenim varmiBnm lh 15 lerde. Hayıt kullanıyorum bı süredir adet olunca hormonlarima bajtircam
Adetlerim pko dan dolayı düzensiz. Bakalım hayıt işe yarayacak mıAdet düzenim varmi
Inşallah düzelir canimAdetlerim pko dan dolayı düzensiz. Bakalım hayıt işe yarayacak mı
Benim fsh 15di 10 oldu ıh 8.8di 6.2 oldu 15 gün hayıt tohumu içerekBenim lh 13 de hayıt tohumu ile lh falan düşüren varmi ise yararmi
Benim fsh 15di 10 oldu ıh 8.8di 6.2 oldu 15 gün hayıt tohumu içerek
- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.661
- 133
- 36
Canım nasıl kullanıyorsun yumurtlamaya kadar mı yoksa devamlı mı? benim de fsh 14.5 lh 7.79 aşılama yaptırdık bu ay tutmazsa bir dahakine başlıyim diyorum. Sen de ne sıkıntı vardı ben de yumurtalık rezervi azalıyormuşBenim fsh 15di 10 oldu ıh 8.8di 6.2 oldu 15 gün hayıt tohumu içerek
Merhaba degerlerimiz cok yakin benim fsh:12 ih:8 ama doktor bana degerlerin normal dedi. Boyle olunca rezerv azaliyor mu demek benimde cocugum olmuyor uzun zamandirCanım nasıl kullanıyorsun yumurtlamaya kadar mı yoksa devamlı mı? benim de fsh 14.5 lh 7.79 aşılama yaptırdık bu ay tutmazsa bir dahakine başlıyim diyorum. Sen de ne sıkıntı vardı ben de yumurtalık rezervi azalıyormuş
- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.661
- 133
- 36
Merhaba degerlerimiz cok yakin benim fsh:12 ih:8 ama doktor bana degerlerin normal dedi. Boyle olunca rezerv azaliyor mu demek benimde cocugum olmuyor uzun zamandir
amh değerinize bakıldı mı? fsh ay ay değişebilen bir değer ancak 10'dan ne kadar yüksek olursa o kadar zor hamile kalınıyormuş. ancak ben burda yüksek fshla da çok hamile kalanı okudum. amh daha belirleyici rezerv açısından.
Amh bakilmadi. Neden bakilmadi bilmiylrum ama muayenede rezervin iyi dedileramh değerinize bakıldı mı? fsh ay ay değişebilen bir değer ancak 10'dan ne kadar yüksek olursa o kadar zor hamile kalınıyormuş. ancak ben burda yüksek fshla da çok hamile kalanı okudum. amh daha belirleyici rezerv açısından.
- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.661
- 133
- 36
Anladım, ultrasonla bakıldığında folikül sayımı yapmış olabilir doktorunuz. Yine de amh a baktırmanızda yarar var. Rahim filmi vs. Çekildi mi? Bu arada normal kadın doğuma mı gitmiştiniz?Amh bakilmadi. Neden bakilmadi bilmiylrum ama muayenede rezervin iyi dediler
Evet kadin gogum. Rahim filmi de cekildim sorun yok ama olmuyor bi senedirAnladım, ultrasonla bakıldığında folikül sayımı yapmış olabilir doktorunuz. Yine de amh a baktırmanızda yarar var. Rahim filmi vs. Çekildi mi? Bu arada normal kadın doğuma mı gitmiştiniz?
- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.661
- 133
- 36
Evet kadin gogum. Rahim filmi de cekildim sorun yok ama olmuyor bi senedir
Bir tüp bebek bölümü ya da hastanesine görünmenizi tavsiye ederim bir sene olduysa. Normal kadın doğumcular maalesef tam tanı koymuyor çoğunlukla ben 1 sene kendi doktoruma gittim geldim hiçbir sorun yok dedi. Sonra rezerv azlığı varmış meğer tüp bebek merkezine gittiğimde öğrendim
Eger azsa kadin dogum doktorlarininda bunu soylemesi gerek miyor mu sonucta bu sefer oyalanirken hepten gec kalabiliriz her seye. Su surecBir tüp bebek bölümü ya da hastanesine görünmenizi tavsiye ederim bir sene olduysa. Normal kadın doğumcular maalesef tam tanı koymuyor çoğunlukla ben 1 sene kendi doktoruma gittim geldim hiçbir sorun yok dedi. Sonra rezerv azlığı varmış meğer tüp bebek merkezine gittiğimde öğrendim
Bitsin zaten gidicegim tup bebek merkezine
- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.661
- 133
- 36
Tabi ki söylemesi gerekiyordu, bi de benim doktor o zaman doçentti şimdi prof oldu. Anlamadım yani insan en azından bi hormon testi ister. Ama tüp bebek doktoruna ilk gittiğimde de ultrasonla baktığında toplam 12 folikül saydı. Sonra adetin 2 günü baktığında toplam 5 tane gördü, solda 2 tane var hiç o taraftan yumurtlamıyorum anlamadım.Eger azsa kadin dogum doktorlarininda bunu soylemesi gerek miyor mu sonucta bu sefer oyalanirken hepten gec kalabiliriz her seye. Su surec
Bitsin zaten gidicegim tup bebek merkezine
Su surecte hastaneye de gidemiyoruz napicaz bilmiyorumTabi ki söylemesi gerekiyordu, bi de benim doktor o zaman doçentti şimdi prof oldu. Anlamadım yani insan en azından bi hormon testi ister. Ama tüp bebek doktoruna ilk gittiğimde de ultrasonla baktığında toplam 12 folikül saydı. Sonra adetin 2 günü baktığında toplam 5 tane gördü, solda 2 tane var hiç o taraftan yumurtlamıyorum anlamadım.
- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.661
- 133
- 36
Sabredicez artık napalım, bu arada benim tüp bebek doktoru ısrarlarım sonucunda prowomen verdi(normalde önermiyor hiçbir takviye kanıtlanmış bir yararı yok diyor) ona başladım yumurta kalitesini filan artırıyormuş. En az 3 ay kullanmak lazımmış ama. En azından bu süreçte bi katkı sağlasın dedim.Su surecte hastaneye de gidemiyoruz napicaz bilmiyorum
Nasil kullandiniz acaba ac karnina mi tok karnina mi miktar olarak ...bilgilendirirsen cok mutlu olurum benimde fsh yuksekBenim fsh 15di 10 oldu ıh 8.8di 6.2 oldu 15 gün hayıt tohumu içerek