• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır Suyu ve Hayıt Tohumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar meraba 5 senedir evliyim eşimle hiç korunmadık ama bir türlü cocugumuz olmadı yani ne düşük ne kimyasal nede boş hiçbirsey anlayacağınız evlat hasreti gün gün yitiriyo bizi yaşım 25 eşimde 31 eşim iki sene önce varikoselden ameliyat oldu çok şükür düzeldi ama yine olmadı bendede hiçbirşey yok kist iltihap vs hsg cektirdim tüpler ikiside açık yumurtalarım gayet iyi adetim gün şaşmaz düzenlidir ama yine olmuyo tedavilerde olduk olmadı aşılamada yaptık tutmadı bu ay eşime çakşır suyu kendime de hayıt tohumu aldım bütün başladık bu arada adetim in 3 günü bunları kullanıp hamile kalan varmı aranızda RABBİM EVLAT İSTEYEN HER KULUNA EVLAT AŞKINI EN KISA ZAMANDA TATTIRSIN SİZEDE BANADA İNŞALLAH
Eşine keçi boynuzu yedir canım birde ovulosyon testi denedin mi

Aslında olan 15 inciri ikiye bölüp agzı kapalı şekilde kaynatıyorsun beraberinde bir adet havuçuda agzı kapalı şekilde 20 dakika kaynatıyorsun sonra iki suyu birbirine karıştırıp sabah akşam içiyorsun günlük yapılıyo anlayacağın incir yumurtaları büyütüyor havuçta yumurtayı çatlatıyor canm ben hayıt tohumu içtiğim için sadece incir ekstra olarak kullanıyom

Anladım canım teşekkür ederim.
Ben hamile kalmadan bir ay önce çok incir yemiştim, öteki ay hamile kaldım. Çok ömürlü olmadı hamileliğim ama, pco yum yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor tedaviyi de bırakmıştım o ay. İncirin sebep olduğunu düşünüyorum o sebeple inciri söyledim. 💕

Son düzenleme:
Valla canım bilmiyorum ki ne desem yalan olur hayıt tohumu adet düzensizliği hormon bozukluğu ve tembel yumurtaları düzeltiliyor cok faydalı bildiğim kadarı ile hatta eskiden kısır kadınlarda tedavi amaçlı kullanılıyormuş
1 ay sonra doktora gidecegim, folikasit 3 ay kullan demisti bakalım ozaman ne diyecek sorarim ona da olmadi, simdi hem hayit tohumu hem folikasit zorlamym bide yumurtaları 😃

1 ay sonra doktora gidecegim, folikasit 3 ay kullan demisti bakalım ozaman ne diyecek sorarim ona da olmadi, simdi hem hayit tohumu hem folikasit zorlamym bide yumurtaları 😃
Aynen canm hakkında hayırlısı olsun inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan müjdeli haberi alırsın inşallah

Anladım canım teşekkür ederim.
Ben hamile kalmadan bir ay önce çok incir yemiştim, öteki ay hamile kaldım. Çok ömürlü olmadı hamileliğik ama, pco yum yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyor tedaviyi de bırakmıştım o ay. İncirin sebep olduğunu düşünüyorum o sebeple inciri söyledim. 💕
Anladım canm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah deniyoruz inşallah vesile olurda rabbim bize nasip eder evlat

Yediriyorum canım ovulasyon testi yapmadım hiç genelde adetlerim gün şaşmaz o yüzden yumurtalama günlerimi biliyorum
Canım benim de düzenli ben 2 ay kullandım 2si de fakrlıydı yumurtlama günüm

Ben çakşır kökü suyu ile hamile kaldım. Bende bal tarçın çörekotu kürü yapıyordum ama. Şimdi tekrar düşünüyoruz hayıt hapı kullanıyorum 2 aydır henüz sonuç alamadık ama en az 3 ay kullanmak lazımmış o yüzden beklemedeyim. Bence sizin stres kaynaklı gibi görünüyor. Besbelli hiç bi sorun yok. Hormon tahlili yaptırdınız mı eşinizde siz de
MErhaba hayıt hapı nedır oyle bı ılac mı var ? Genelde tohumunu duydum da ılacını hıc duymamıstım

Back