• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır Suyu ve Hayıt Tohumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende böyle konuşmak istemezdim ama artık doldum emin ol.😔rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin bende aşılama yaptım olmadı 22yasindayim😔kaynanamlara eltimlere gitmiyorum çocukları görmemek için gördüğümde çok üzülüyorum eşim onlarla oynuyor bunu görünce çok üzülüyorum eşim çok istiyor çocuk ama belli etmiyor üzmemek için
Haklısın anlıyorum da seni geçen eşimin annesi birinin hamile haberini verirken gülerek veriyor bu çocuğu olmayan birine söylenir mi söylenmez ama işte herşeyin hayırlısı diyorum

Kızlar bilgisi olan yardım ede bilirmi lütfen. Adetin 5 günü hayıt kullanmaya başladım malesef 19 gününde böbrek rahatsızlığı yaşadım ve tedaviye başladım hayıtı yarıda kesmek zorunda kaldım. Sizce bu olumsuz bir etki yaratırmı?

Ne zaman baslanmali kullanmaya, suan yumurtlamanin ilk günündeyim eger adet olursam bu ay başlamayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz

Haklısın anlıyorum da seni geçen eşimin annesi birinin hamile haberini verirken gülerek veriyor bu çocuğu olmayan birine söylenir mi söylenmez ama işte herşeyin hayırlısı diyorum
Onlar bizi anlayamaz cnm
Ne zaman baslanmali kullanmaya, suan yumurtlamanin ilk günündeyim eger adet olursam bu ay başlamayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
Adetin 3 günü başla canm bende öyle başladım inşallah hayırlı haberler alırız

Aktarcılara sor canım onlarda var günde iki bardak demleyip içiyorsun sabah akşam birde adetim üçüncü günü başladım ben

Yumurtaları mı geliştiriyor acaba? Bir araştırayım ben şunu birkaç yerde daha okudum. Faydasını gören çok olmuş. 💕

Bu bir kür sanırım. O dimi?
Aslında olan 15 inciri ikiye bölüp agzı kapalı şekilde kaynatıyorsun beraberinde bir adet havuçuda agzı kapalı şekilde 20 dakika kaynatıyorsun sonra iki suyu birbirine karıştırıp sabah akşam içiyorsun günlük yapılıyo anlayacağın incir yumurtaları büyütüyor havuçta yumurtayı çatlatıyor canm ben hayıt tohumu içtiğim için sadece incir ekstra olarak kullanıyom

Tesekkur ederim, ben inofolic kullanıyorum ayni zamanda hayit tohumu içsem sorun olur mu ki? Bilemedjm
Valla canım bilmiyorum ki ne desem yalan olur hayıt tohumu adet düzensizliği hormon bozukluğu ve tembel yumurtaları düzeltiliyor cok faydalı bildiğim kadarı ile hatta eskiden kısır kadınlarda tedavi amaçlı kullanılıyormuş

Back