- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 31
Teşekkür ederim bilginiz içinAdetliyken 2 . Günü diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bilginiz içinAdetliyken 2 . Günü diye biliyorum
Evet 10 liralık alsaniz baya yeterli oluyoTeşekkür ederim aktarda bulunuyor değil mi
Bana aktarda sadece hayit tohumu kulan dedi ben soğan suyu da denemiştim olmadı bence siz karıştırmayın hayit tohumu kullanınTamam Sabah soğan suyu içsem akşam onu içsem bir zararı olur mu acaba bilginiz var mı bu konuda
Merhaba kızlar hayıt tohumu ile hamile kalanınız varmı ?
Haklısın öyle yapayım eğer olmaz ise adettim ikinci günü başlarımBana aktarda sadece hayit tohumu kulan dedi ben soğan suyu da denemiştim olmadı bence siz karıştırmayın hayit tohumu kullanın
Adetin ikinci gunu başlayın sabah aksam ac karnina bir bardak için regl zamana kadar eger gebelik belirtileri olursa test yapin adete 2 3 gun kala insaAllah güzel haberler alırsınız bu ayHaklısın öyle yapayım eğer olmaz ise adettim ikinci günü başlarım
Bir bardak kaynar suya bir tutam hayıt otu koyup 5 dk demleme olacak ılık olacak şekilde 21 gün mü devem edeceğim böyle değil mi mesele olduki hamile olduğu bilmeden içsem zararı olur mu bebeğe ben 24 gün de bir oluyorumAdetin ikinci gunu başlayın sabah aksam ac karnina bir bardak için regl zamana kadar eger gebelik belirtileri olursa test yapin adete 2 3 gun kala insaAllah güzel haberler alırsınız bu ay
Hayir zararı olmaz 10 dk demlenecek ve hayit tohumun tedavisi 3 ay miş normalde ama siz adet gecikirse bırakın ama adet gorurseniz devam edin arkadasim 3 ay kullandı hamile kaldi onda pko vardıBir bardak kaynar suya bir tutam hayıt otu koyup 5 dk demleme olacak ılık olacak şekilde 21 gün mü devem edeceğim böyle değil mi mesele olduki hamile olduğu bilmeden içsem zararı olur mu bebeğe ben 24 gün de bir oluyorum
Yeni başladım etkisini hissediyor musunBende hayit suyu seti aldim beralife gebelik setiydi hatta adı...2.ayda hamile kaldim sorunum yumurtalar buyumuyordj pcos var..
Ben sağlık sıkıntısı olarak bir şey yok Allah'a şükür bir düşük oldu ondan sonra hamile kalmadımHayir zararı olmaz 10 dk demlenecek ve hayit tohumun tedavisi 3 ay miş normalde ama siz adet gecikirse bırakın ama adet gorurseniz devam edin arkadasim 3 ay kullandı hamile kaldi onda pko vardı
Adet düzensizliği ya da hormonlarda bir değişiklik yapmıyor mu? Tohumu ne kadar nasıl içtiniz?Düzenli olarak 21 gün kullan 7 gün ara ver yaparsan çok işe yarıyor ilk hamileliğim de denedim ve onun sayesinde yumurtam güçlendi diye düşünüyorum
24 günde bir adet görüyorsanız erken yumurtlaman olabilir sizin mesela ben adet biter bitmez başlıyor bendeHayir zararı olmaz 10 dk demlenecek ve hayit tohumun tedavisi 3 ay miş normalde ama siz adet gecikirse bırakın ama adet gorurseniz devam edin arkadasim 3 ay kullandı hamile kaldi onda pko vardı
Benim de iki düşük oldu iki kere kürtaj oldum ondan sonra adetlerim düzensiz olmaya başladı şimdi şimdi toparlandimBen sağlık sıkıntısı olarak bir şey yok Allah'a şükür bir düşük oldu ondan sonra hamile kalmadım
Hanile misin canımKızlar ben sabah aslan pençesi otunu akşam da hayıt tohumu içiyorum. Adetim normalde düzenlidir. Şuan bir hafta var . karnım çok ağrıyor. Adetim geldi gelecek gibi . Sancım da var. Sizde de oldu mu böyle
Benim de düzgündü ondan sonra oynaklaşmaya başladı ilk başta 20 günde 1 oldu 22 oldu 23 oldu şuan da 24 3 aydır böyle ben de ne Zamandır yumurta belirtisi yoktu 2 aydır belirti fark ediyorum adet bittikten ya üç yada 4. Günü oluyor24 günde bir adet görüyorsanız erken yumurtlaman olabilir sizin mesela ben adet biter bitmez başlıyor bende
Benim de iki düşük oldu iki kere kürtaj oldum ondan sonra adetlerim düzensiz olmaya başladı şimdi şimdi toparlandim
Hayıt macunu setini kullandım ve de hacamat yaptırdım, hamile kaldımMerhaba kızlar hayıt tohumu ile hamile kalanınız varmı ?
Hayır daha adetime var. Benim hemen öyle olmaz. Tüp Bebek yaptım .kalbi durdu kürtaj oldum. yine şifa Allah tandır deyip kullanıyorum.kasik ağrısı gibi değil adetim geldi gelecek gibi bi belirtim var.Hanile misin canım
Âdeti düzene sokuyor ve hormaona ters bir etkisi olduğunu duymadımAdet düzensizliği ya da hormonlarda bir değişiklik yapmıyor mu? Tohumu ne kadar nasıl içtiniz?