Anket Havuzmu Denizmi tercihiniz hangisi?

Havuz mu yoksa Deniz mi hangisini tercih edersiniz?

• Ankete Katılan
    138
denız guzel de temız kumlu dıbı gorunen flnsa,
havuz da kloraklı bıde ne üdüğü belırsız ınsanlar gırıyo

ıkısıde guzel farketmez dedım ben

deniz,deniz,denizzz

deniz gibisi varmi..hem havuzlar dar geliyor hem hijyenik değil...deli baş koyun gibi bir o başa bir bu başa....deniz öylemi..al başini git açil maviliklere...ahhh ağustosu iple çekiyorum

Bende denizi severim ama dibini görmem lazım.
Tırsıyom napim.
tatlicadiarzu

bende denızı tercıh ederım ama dedgın gbı dıbnı gormm lazım aynen bnde bıraz tırsıyorm ahh şimdı denızde olmak vardı yaa gıdemedık busene denıze daha sıftah yok valla yaa offff

denizden cikinca hemen orda dus alinabiliyorsa deniz,
tuzlu tuzlu oturmayi sevmiyorum:closedeyes:
yoksa havuz.

su olsun da temiz olsun da aslında benim için farketmez..
ama büyükçe bir havuz gördüğümde her zaman içim gider....

Havuzlarda hastalık kapma oranı yüksek birde geçen sene rahim ağzı kanserinin havuzdan bile bulaşabileceğini öğrenince iyice korktum,tabiki tercihim deniz.

bende denızı sevıyorum.havuz yapay gelıyor.insanlar antalyaya tatıle gıdıyor havuzdan cıkmıyorlar mesela ben akdenıze gıdıp o kadar para verıyorsam eger nıye havuza gıreyım kı dımı ama????bende en guselı dogal olan denız.

secme sansimiz yok mecburen havuz
ama sunu biliyorum ki havuzlar kullanmasini bilmeyen ve dus almadan giren kisiler yuzunden tam bir mikrop yuvasi olabiliyormus
o yuzden havuz sagliksiz

Plajı temiz ve tamamen kumluk, denizi yosunsuz, taşsız, temiz ve dalgasız olmak kaydıyla deniz..
Bu şartlar sağlanmadıkça havuz... tatlicadiarzu

deniz tabiki..........
yosun kokusunu duymadan yüzme mi olurmuş...

aslan burcunun bi özelliği sudan korkmasıdır
ve ben bu özelliği taşıyorum
o yüzden kesinlikle havuz dibini bilmediğim yere giremem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…