Anket Havuzmu Denizmi tercihiniz hangisi?

Havuz mu yoksa Deniz mi hangisini tercih edersiniz?

• Ankete Katılan
    138
su olsunda hiç farketmez küvet bile olur
l010.gif

d020.gif

havuzlar ne kadar iyi bakılırsa bakılsın çok temiz olmuyorlar. Deniz tabii kii.. Uçsuz buçaksız yosun kokusu ve temizzz

Ben Almanyada yasiyorum. Burda denize girme imkanimiz yok.
Sadece havuzlar var ve havuzlar burda cok temiz yani rahatlikla girebiliyorum.
Türkiyeye hotele gidince denize girmeyi tercih ederim...

aslında yuzmeyı ınanılmaz cok sevıyorum en saglıklısı denız tabıkı ama hıc bılmedıgım ılk defa gıttıgım bır yerde havuzu tercıh edıyorum daha rahat edıyorum cunku ne olsa denız daha tehlıkelı bagzen ıcıme bı korku gırıyor oyuzden denız tertemız bıle olsa havuz daha cazıp gelıyor bana ben sakaryalıyım yazın karasuya gıderdık 3 ay falan kalırdık orda denızı karadenız cok dalga olur ama ınanın o denızde cok rahatım cunku o denızı cok ıyı tanıyorum yanı okadar alısmısımkı ama baska bı denıze gıdınce tedırgın oluyorum ne bılım psikolojık heralde en azından havuzun bı dıbı var ve bogulmam dıyorum delikafadulden deliyim galiba:))

kesin net deniz.havuz bana aitse ve hergün bakımı yapılıyorsa o da olabilir

kesin net deniz.havuz bana aitse ve hergün bakımı yapılıyorsa o da olabilir

her bir kelimene katılıyorum.tiksiniyorum havuzdan.mantar virüs kıl tüy ıyy..100 metreküp suyun içinde pis insanların orasına burasına değen su senin de orana burana değecek ağzına burnuna kaçacak aman allahım:)
denizde de insanlardan uzak kalmaya çalışırım işeme ihtimallerine karşı önlem olarak:D

kesinlikle deniz yıllardır denize girerdim birşey olmazdı 1 sene önce deniz yerine havuza girdim kulğımda iç kulak iltihabı oldu havuzun pisliğinden:19:

ben deniz diyorum.nedendir bilmem havuzlardan iğreniyorum ne kadar temiz olursa olsun giremiyorum.

Back