- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makine muhendisligi okuyorum 4 yillik.ama bunla ilgili degil.ben daha cok orasi hakkinda bilgi almak istiyorumKaç yıllık bölüm ki?
Eskişehir havaikmalde staj yapmıştım. Üniforma tabi ki yok. Siviller sivil kıyafetle gider. Sivil kurumlara göre daha disiplinlidir. Ben elektrik elektronik mühendisiyim. Benim için faydalı bir staj olmuştu. Oraya girmenizle asker olmanız arasında da hiçbir bağ yok. Darbe girişimi sonrası nasıl oldu koşullar bilmiyorum ama eskiden fakülteyi bitirince harp okulunun sınavlarına girip sözleşmeli subay olabiliyordunuz.Ogrenciyim staj olsun baska bir sey olsun.bilgi almak istiyorum ama internette cok bir sey bulamadim..en merak ettigim sey de mesela orda calisan muhendislere uniforma veriyorlar mi? Ya da oraya girdigimde asker olabilir miyim ?
Cok cok tesekkurler..hava harp okulundaki doktorlar uniforma giyiyor diye sordum.staji nasil yaptiniz peki nasil basvurdunuz ? Mulakat vs. Biraz anlatir misiniz isterseniz ozelden de yazabilriimEskişehir havaikmalde staj yapmıştım. Üniforma tabi ki yok. Siviller sivil kıyafetle gider. Sivil kurumlara göre daha disiplinlidir. Ben elektrik elektronik mühendisiyim. Benim için faydalı bir staj olmuştu. Oraya girmenizle asker olmanız arasında da hiçbir bağ yok. Darbe girişimi sonrası nasıl oldu koşullar bilmiyorum ama eskiden fakülteyi bitirince harp okulunun sınavlarına girip sözleşmeli subay olabiliyordunuz.
Rica ederim. Doktorlar da askeri personel oldukları için üniforma giyiyor. Mühendisler sivil personel. Nasıl başvurduğumu çok hatırlamıyorum, 2015 mezunuyum ben. Telefon açıp öğrenebilirsiniz. Tanıdık birini bulursanız daha kolay olur staja alinmaniz. Kisitli sayıda öğrenci alıyorlar. Mülakat yapmıyorlar. Baslayacaginiz dönem belli olunca haber veriyorlar, gidiyorsunuz, görev yerlerine veriyorlar.Cok cok tesekkurler..hava harp okulundaki doktorlar uniforma giyiyor diye sordum.staji nasil yaptiniz peki nasil basvurdunuz ? Mulakat vs. Biraz anlatir misiniz isterseniz ozelden de yazabilriim
Ben ikinci sinifim yazin staj yapicam ama orda degil.3 tane stajimiz oluyor .talasli imalat ,taslassiz ve isletme olarak.diger stajalrimi orda yapmak istiyorum.hatta is hayatina basladigimda da orada calismak istiyorum.askerligini yapanlar var sanirim ,ucus yapanlari gorebiliyor muyuz?kusura bakmayim sacma sorular soruyorum sanirim.stajdada olabildiignce hareketli olucamRica ederim. Doktorlar da askeri personel oldukları için üniforma giyiyor. Mühendisler sivil personel. Nasıl başvurduğumu çok hatırlamıyorum, 2015 mezunuyum ben. Telefon açıp öğrenebilirsiniz. Tanıdık birini bulursanız daha kolay olur staja alinmaniz. Kisitli sayıda öğrenci alıyorlar. Mülakat yapmıyorlar. Baslayacaginiz dönem belli olunca haber veriyorlar, gidiyorsunuz, görev yerlerine veriyorlar.
Siz kaçıncı sinifsiniz?
Nerede staj yaparsanız yapın mutlaka istekli olun ve soru sorun. Yoksa kimse sizinle ilgilenmez.
Subay olunca nerde calisiyoruz? Harp okullarinda mi?neresi olabilri mesela dovil olup askeri sistemler eskisehir icinUçuş yapanları görmüyorsunuz :))) Sansliysaniz hangarlara götürüp uçakları gösterirler. Şu an çok istiyorsunuz ama belki de memnun olmayacaksınız orada vakit geçirince. Sivillerin askeri ortamda çalışması zor oluyor. Siz subayliga daha meraklısınız gibi geldi bana. Belki de subay olmayı denemelisiniz. Ya da sivil kalmak isterseniz askeri sistemlerle ilgili bir alanda ozel veya kamuda çalışabilirsiniz.
Senin aklın fikrin orası olsun da taştan olsun diyosun ama sanki amacın çalışmak değil de başka bişey gibi geldi banaSubay olunca nerde calisiyoruz? Harp okullarinda mi?neresi olabilri mesela dovil olup askeri sistemler eskisehir icin
Subay olunca tayin nereye çıkarsa orada çalışırsıniz. Havaciliga ilginiz var sanırım. Eskisehirde Tei, Alp Havacılık gibi yerlerde çalışabilirsiniz.Subay olunca nerde calisiyoruz? Harp okullarinda mi?neresi olabilri mesela dovil olup askeri sistemler eskisehir icin
Cok tesekkur ederim.ortalamam biraz dusuk de onun sorununu yasiyorum.siz eskisehirli msijiz.anadoluyu mu bitirdinizSubay olunca tayin nereye çıkarsa orada çalışırsıniz. Havaciliga ilginiz var sanırım. Eskisehirde Tei, Alp Havacılık gibi yerlerde çalışabilirsiniz.
Eskisehirliyim, Osmangazi'yi bitirdim.Cok tesekkur ederim.ortalamam biraz dusuk de onun sorununu yasiyorum.siz eskisehirli msijiz.anadoluyu mu bitirdiniz
Suan nerde calisiyorsunuz cok sevindimm :)) evet hala sansim var calisiyorum.ama sanki herkes sorulari biliyir da bir ben ilk goruyormusum gibiEskisehirliyim, Osmangazi'yi bitirdim.
Ortalamayı yükseltmek için hala şansınız var.
Tesekkur ederim ben de aslinda develt kurumu istiyorum da aslinda kararsizim.ortalam her kosulda gerekiyor.hava ikmal tam dusundugm gibi birr yer sanarken suaan baya uzuldumBen Ankarada kamu kurumundayim 8 senedir.
İdeal sahibi olmak güzel. Ulaşmak için de hayallere dalmak yerine sıkı bir çalışma gerekiyor. Konsantre olmaya çalışın.