- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 18
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
hamilelikte kilo alirsaniz yuzunuz de dolar.Nikah ve nisan dan sonra baya kilo aldim yuzum cok guzel oldu dolgun tonbul tonbul cok guzellestim bu sene sanki dolgun değil ayrıca 2 aylık hamileyim yüzünün kilo almasını istiyorum nikahtan sonra yüzüme bi purussuzlukte gelmisti ama yeni evliyim sanki cok dolgun deil o zmn cok dolgun güzeldihamilelikte kilo alirmiyim dolar mi yuzum
Insallh canimvya insallhhamilelikte kilo alirsaniz yuzunuz de dolar.
benim de yuzum tombul, kilo alinca daha da tombullasti.Insallh canimvya insallh
Hamileyim botoks yasak cnmBotox yaptırın bari.
Düzenli olarak demi yuzum solgun valla lekelerim de var hamileyim ya yarın alışveriş yapcam cilt bakim urunleri hamile olduğum için içeriğine bakıpSadece yüzden kilo alınmaz.Öyle bir beslenme taktiği yok.
Ama ne yapabilirsiniz yüzünüz için bol bol su içersiniz.Yüze harika gelir.Cildinizi güzelleştirir.Haftalık maske yaparsınız,sürekli temiz tutarsınız.Yüzünüz bir ay içinde çok daha canlı durur.Bir de en önemlisi uyku düzeni.Özellikle 11-3 arası uykuda olmaya özen gösterin.Karanlıkta uyuyun.Göz altlarınız için mümkünse aşırı karanlıkta kalmayın akşam evde uyumuyorken ya da güneşli günlerde güneş gözlüğünüzü alın.Zaten sadece uyku ve su ile yüzünüz bir ayda değişir,siz de fark edersiniz.
Yok ince deilim vücut dolgunlugum varHa illa yüzüm dolsun diyorsanız da bu arada,o zaman kilo alırsınız,ama kiloyu pilates-sıkılaştırma yardımıyla gizlersiniz.Sadece yüzden göğüsten bacaktan bu şekilde kilo alınmaz,kilo vücut tipiniz neye daha yönelikse ona göre dağılır,yüzünüz genetik olarak inceyse yapacak bir şey yok,dediklerimi uygulayın ve alacağınız kiloyu sporla birlikte alın.
Nasıl yani, uyanıkken karanlık ortam göz altlarına kötü mü geliyor?Sadece yüzden kilo alınmaz.Öyle bir beslenme taktiği yok.
Ama ne yapabilirsiniz yüzünüz için bol bol su içersiniz.Yüze harika gelir.Cildinizi güzelleştirir.Haftalık maske yaparsınız,sürekli temiz tutarsınız.Yüzünüz bir ay içinde çok daha canlı durur.Bir de en önemlisi uyku düzeni.Özellikle 11-3 arası uykuda olmaya özen gösterin.Karanlıkta uyuyun.Göz altlarınız için mümkünse aşırı karanlıkta kalmayın akşam evde uyumuyorken ya da güneşli günlerde güneş gözlüğünüzü alın.Zaten sadece uyku ve su ile yüzünüz bir ayda değişir,siz de fark edersiniz.
Ama ben cok zayıf deilim yuzum yine dolgun yani resim nasıl atilmiyo burayaalınmıyor.
ilk yüzden verip en son yüzden kilo alanlar kulübü üyesiyim.
alamıyorum.
50-52 den yıllar sonra ilk kez kendi isteğimle 55 oldum.popo büyüdü tepsi gibi, yüz yine kaşık.
Nasıl yani, uyanıkken karanlık ortam göz altlarına kötü mü geliyor?
Evet ya, mavi ışık dedikleri olay, uyku kalitesini de ciddi bozuyor. Televizyon yok bende. Bir kaç kez denedim, hiç pc ya da telefona dokunmadığım geceler, hem çok kolay uykuya dalıyorum, hem de gece uykum bölünmüyor.Aslında şöyle yazayım,televizyon,telefon,bilgisayar kullanıyorsanız ortamı loş yapın ve kullandığınız ürünleri gece moduna alın.Artık bu ürünleri kullanmayan bir insan evladı kalmadığı için o ayrıntıları yazmadım.Direk karanlıkta bu ışıkların çarpması zaten göze iyi gelmiyor.
Gelinlikli resim şu anki halinizse yüzünüzün daha fazla dolgunluğa ihtiyacı yok ki. Gayet iyi duruyor, sakin yanaklarım dolsun diye daha fazla kilo almaya çalışmayın.Ilk vesikalık resim nikâhtaki halim diğer leri yeni fiziğim de en sondaki gibi
yuzunuz cok zayıf degıl ,Ilk vesikalık resim nikâhtaki halim diğer leri yeni fiziğim de en sondaki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?