Hatunlar yuzden nasil kilo alinir:(

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Nikah ve nisan dan sonra baya kilo aldim yuzum cok guzel oldu dolgun tonbul tonbul cok guzellestim bu sene sanki dolgun değil ayrıca 2 aylık hamileyim yüzünün kilo almasını istiyorum nikahtan sonra yüzüme bi purussuzlukte gelmisti ama yeni evliyim sanki cok dolgun deil o zmn cok dolgun güzeldihamilelikte kilo alirmiyim dolar mi yuzum

hamilelikte kilo alirsaniz yuzunuz de dolar.

Sadece yüzden kilo alınmaz.Öyle bir beslenme taktiği yok.
Ama ne yapabilirsiniz yüzünüz için bol bol su içersiniz.Yüze harika gelir.Cildinizi güzelleştirir.Haftalık maske yaparsınız,sürekli temiz tutarsınız.Yüzünüz bir ay içinde çok daha canlı durur.Bir de en önemlisi uyku düzeni.Özellikle 11-3 arası uykuda olmaya özen gösterin.Karanlıkta uyuyun.Göz altlarınız için mümkünse aşırı karanlıkta kalmayın akşam evde uyumuyorken ya da güneşli günlerde güneş gözlüğünüzü alın.Zaten sadece uyku ve su ile yüzünüz bir ayda değişir,siz de fark edersiniz.

Ha illa yüzüm dolsun diyorsanız da bu arada,o zaman kilo alırsınız,ama kiloyu pilates-sıkılaştırma yardımıyla gizlersiniz.Sadece yüzden göğüsten bacaktan bu şekilde kilo alınmaz,kilo vücut tipiniz neye daha yönelikse ona göre dağılır,yüzünüz genetik olarak inceyse yapacak bir şey yok,dediklerimi uygulayın ve alacağınız kiloyu sporla birlikte alın.

Düzenli olarak demi yuzum solgun valla lekelerim de var hamileyim ya yarın alışveriş yapcam cilt bakim urunleri hamile olduğum için içeriğine bakıp

Yok ince deilim vücut dolgunlugum var

alınmıyor.
ilk yüzden verip en son yüzden kilo alanlar kulübü üyesiyim.
alamıyorum.
50-52 den yıllar sonra ilk kez kendi isteğimle 55 oldum.popo büyüdü tepsi gibi, yüz yine kaşık.

Nasıl yani, uyanıkken karanlık ortam göz altlarına kötü mü geliyor?

alınmıyor.
ilk yüzden verip en son yüzden kilo alanlar kulübü üyesiyim.
alamıyorum.
50-52 den yıllar sonra ilk kez kendi isteğimle 55 oldum.popo büyüdü tepsi gibi, yüz yine kaşık.
Ama ben cok zayıf deilim yuzum yine dolgun yani resim nasıl atilmiyo buraya

Nasıl yani, uyanıkken karanlık ortam göz altlarına kötü mü geliyor?

Aslında şöyle yazayım,televizyon,telefon,bilgisayar kullanıyorsanız ortamı loş yapın ve kullandığınız ürünleri gece moduna alın.Artık bu ürünleri kullanmayan bir insan evladı kalmadığı için o ayrıntıları yazmadım.Direk karanlıkta bu ışıkların çarpması zaten göze iyi gelmiyor.

Ilk vesikalık resim nikâhtaki halim diğer leri yeni fiziğim de en sondaki gibi

Eklentiler

• 20191106_151308.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 527
  • 20190830_081519.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 583
  • 20190819_212647.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 483
Evet ya, mavi ışık dedikleri olay, uyku kalitesini de ciddi bozuyor. Televizyon yok bende. Bir kaç kez denedim, hiç pc ya da telefona dokunmadığım geceler, hem çok kolay uykuya dalıyorum, hem de gece uykum bölünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…