• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatunlar yuzden nasil kilo alinir:(

Ben sizi anlayamadım millet yüzü incelsin diye çeneye botoks yaptırıyor yüzünüz zayıf değil ne yapacaksınız kurabiye gibi yüzü böyle iyi bence

Herkes yüzü incelsin ,yanakları dümdüz olsun ister siz yüzünüz kilo alsın istiyorsunuz; o da güzelmiş.

Her zaman söylerim almak kolay vermek zor bence. Birkaç kilo daha alsanız yüzünüz de kendiliğinden toparlanır zaten.

Nikah ve nisan dan sonra baya kilo aldim yuzum cok guzel oldu dolgun tonbul tonbul cok guzellestim bu sene sanki dolgun değil ayrıca 2 aylık hamileyim yüzünün kilo almasını istiyorum nikahtan sonra yüzüme bi purussuzlukte gelmisti ama yeni evliyim sanki cok dolgun deil o zmn cok dolgun güzeldi:KK43:hamilelikte kilo alirmiyim dolar mi yuzum
Bi kaç ay sonra patates gibi bile olur merak etme :)

Kızmayın ama gayet dolgun yüzünüz 🙈 Zaten hamileymişsiniz, kilo alırsınız illaki. Çok fazla yiyip kilo almaya çalışmayın aman

Yüzünüz baya dolgun, üstelik zayıf da değilsiniz. Hamilelikte fazla kilo çocuğunuza zarar da verebilir. Daha fazla almayın bence

Yanak şişirme hareketi yapacaksınız. Yanaklarınızı şişirdikten sonra içinizden 50ye kadar sayın, yavaş yavaş bırakın. Bir arkadaşım söylemişti, aklımda kalmış

:olamaz:
Kusurabakma ama yuzun gayet siskin ve genis ama kilolu yuzlere bir hayranligin varsa bilemem
Seninki inceyse benimki ne acaba bende ne elmacik var ne yanak ne dudak

Back
X