Saç Rengi ve Saç Boyama Hatunlar bu renk nedir bi baksanız ya?

Resimdeki kızın yüzü kusursuz güzel..
Eger sende kusursuz bir yüze sahipsen boyat derim :))
ne renk oldugunu ise asla bilemem hiç boyatmayanlardanım..

resimde kızın saç rengini sormuş tarçın bakıra benzediği için bende onu belirttim çünkü bende tarçın bakır boyuyorum ve yaklaşık bu renk tutuyor.

saolun yorular için bayanlar final yoğunluğundan yeni çıktım ancak girebildim. Bana tarçın gibi gelmiyo çünkü böyle sarılık da var direk turuncu değil sanki ya ama nasıl olucak bilmiyorum

Canım benm saçlarım tarçın bakır sana fikir olsun die ekleme yaptım buna yakın bir renk bence senin istediğinde. Hatta bu hali tarçın bakırın biraz akmış hali ilk boyadığında daha koyu oluyor

Son düzenleme:

Saol resim için tatlım =) ama seninki direk turuncu duruyo iki resmi yan yana koyduğumuzda bariz farklar var gibime geldi benim. O kızıl-turuncu-sarı gibi bişey sanki ya tek renk değil bence ama karısımları cozemıyorum.

güneş yansıması çok aldatıcı olabilyor eğer beyaz tenliysen tarçın bakır yada irlanda kızılı (google bakabilirsin görsellerden) yakışır eğer buğdaydan esmere dönük isen canım ki sanırım açık karamel kızıl bakır kum taşı kızılı vs liste uzayabilir :) seçenek ve ton çok ... fotodaki bayanın saçı irlanda kızılı gibi ama açık yerleride bal köpüğüne benziyor dedim ya ışık yansıması var aldatır güneş ten dolayı :) yaz için çok hoş bakır tonu şöyle cıvıl cıvıl ışıl ışıl oluyooor bayılıyorum ben de sanırım bakır ile bal köpüğü arasında kalakaldım .

o zaman ben gunes yansıması altındakı rengi istiyorum ben beyaz tenliyim canım bakıcam dediklerine. Benim suan acık küllü sarı. yavas yavas koyultuyorum sımdı 8 tonlarına boyucam ondan snra bu renge gecıcem direk geçmeyim dedim o zamana kadar rengi bulurum elbet

çoğu zaman saçını ilk boyattığın zaman renk aynısı gibi tutmayabiliyor bazen de yıkadıkça ya da aktıkça renkler daha güzel oturuyor kız belki daha koyu bi renge boyatmıştır ve akmış bu hale gelmiştir bide güneş faktörüde var eğer beyaz tenliysen buu renge boya derim esmer yada buğday tenli birinde düşünemiyorum bile

hürrem rengi mi ne diyolar artık bu renge kuaföre git hürrem rengi söyle o anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…