- Konu Sahibi princess.17
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting bu renk çok hoşuma gitti ne renk olduğunu bilen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarçın bakırın ilk boyandığı zamanlardaki hali sonradan akıyor ama
Eki Görüntüle 204857
Canım benm saçlarım tarçın bakır sana fikir olsun die ekleme yaptım buna yakın bir renk bence senin istediğinde. Hatta bu hali tarçın bakırın biraz akmış hali ilk boyadığında daha koyu oluyor
güneş yansıması çok aldatıcı olabilyor eğer beyaz tenliysen tarçın bakır yada irlanda kızılı (google bakabilirsin görsellerden) yakışır eğer buğdaydan esmere dönük isen canım ki sanırım açık karamel kızıl bakır kum taşı kızılı vs liste uzayabilir :) seçenek ve ton çok ... fotodaki bayanın saçı irlanda kızılı gibi ama açık yerleride bal köpüğüne benziyor dedim ya ışık yansıması var aldatır güneş ten dolayı :) yaz için çok hoş bakır tonu şöyle cıvıl cıvıl ışıl ışıl oluyooor bayılıyorum ben de sanırım bakır ile bal köpüğü arasında kalakaldım .
o zaman ben gunes yansıması altındakı rengi istiyorum ben beyaz tenliyim canım bakıcam dediklerine. Benim suan acık küllü sarı. yavas yavas koyultuyorum sımdı 8 tonlarına boyucam ondan snra bu renge gecıcem direk geçmeyim dedim o zamana kadar rengi bulurum elbet