Hatim Grubu/ Salat-ı Tefriciye

Kuzum bu aralar annem anneannme bakıyor ablaminda çok yoğun bi zamanı onlardan biraz geç haber alıyorum kusura bakmayın okununca yazicam hemen

Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; hersey_dua_ile Gamze
Niyeti; Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Allah'ım sen herşeyi eksiksiz bilensin. Ne olur geçmiş ve gelecek tüm günahlarımı bağışla. Borçlarımı en kolay şekilde ödemeyi nasip eyle. Borçlarım evliligime sıkıntı vermesin. Yuvamı evimi, mutlu huzurlu bereketli ve daim eyle. Ya Vehhab eşim beni bir ömür sevsin saysın. Beni sevdiğin kullardan eyle. Namazlarımı kabul ve daim eyle. Üzerimde kimin hakkı varsa sen hepsinden razı ol, onları da sevaplandir ki haklarını helal etsinler. Burdaki dua topluluklarini daim eyle. Bana burda dua eden bu kardeşlerimin de gönüllerindeki dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin
Dua sahibi; 178 Adet
Dua arkadaşı; 158 Adet okuyacak.
Son tarih; 05.02.2021

1. Mehfam
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. safi.naz
5. Umut_2019
6. Aktif Lora
7. BettyRuble
8. Hemsirecik
9. M M_atruska
10. E Ebruazra
11. Calypso95
12. polokey2244
13. kavs-i kuzah
14. S Sabr-Sukur-Dua
15. love_story
16. A Asel Erva
17. Sadelikherseydir ablası
18. Sadelikherseydir annesi
19. Rbcl
20. Leyl-i-fer
21. hersey_dua_ile 1
22. hersey_dua_ile 2
23. terliksuu
24. K Kirazxyz
25. S Suskunhanim
26. mutlulukbenihicbirakma
27. SoLeiL12
28. mutlulukbenihicbirakma kardeşi

Canım rabbim gonlunden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin, okudum hersey_dua_ile

Okudum. Allah kabul etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…