Hatim Grubu/ Salat-ı Tefriciye

Okumalara devam edelim arkadaşlar son 10 kişi kalmış.@humanbeings okumayanlar var diye bu haftayı paylaşmamış olabilir.okuyup bildirelim yığılma olmasın,yarın paylaşır

Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; Rbcl Aysun
Niyeti; Allah'ım namazlarımı tam kılmayı çocuklarımın senin yolunda hayırlı birer evlat olmalarını eşimin işlerindeki sıkıntıların yoluna girmesini umreye gitmem için önümüzdeki sıkıntıların giderilmesini bu mübarek cuma günü hürmetine tüm Müslüman kardeşlerimizin işlerinin yolunda gitmesini nasip eyle Amin
Dua sahibi; 178 Adet
Dua arkadaşı; 158 Adet okuyacak.
Son tarih; 22.01.2021

1. Mehfam
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz
6. Umut_2019
7. Aktif Lora
8. BettyRuble
9. Hemsirecik
10. M M_atruska
11. E Ebruazra
12. Calypso95
13. polokey2244
14. kavs-i kuzah
15. S Sabr-Sukur-Dua
16. love_story
17. A Asel Erva
18. Sadelikherseydir ablası
19. Sadelikherseydir annesi
20. Rbcl
21. Leyl-i-fer
22. hersey_dua_ile 1
23. hersey_dua_ile 2
24. terliksuu
25. K Kirazxyz
26. S Suskunhanim
27. mutlulukbenihicbirakma
28. SoLeiL12
29. mutlulukbenihicbirakma kardeşi

Aysun icin okudum, Allah kabul etsin

Rbcl Aysun için okudum

Okudum, Allah niyetlerini kabul etsin.

Aysun için Okudum canım Allah niyetini kabul etsin inşallah

Kızlar merhaba
Babam yıllardır kanser mücadelesi veriyordu. Covid e yakalandı 1 ay önce ve hastanede tedavisi devam etti. Tam taburcu olup tedavisi evde devam edecekken hastane enfeksiyonu kaptığı ortaya çıktı. Bir savaştan yaralı yaralı diğer savaşa başladı. 3 gün içinde iyice kötüleşti. Dün yoğun bakıma aldılar.şimdi uyutuyorlarmış ve enfeksiyon değeri yükseliyor ve durumu kritik diyorlar

Sizden ricam babama ne okuyabilirseniz kabulüm bir dua okumanız. İsmi Mehmet.

1-2 haftaya doğum yapacağım. İlk çocuğum lütfen torununu görmeyi nasip etsin Allah'ım
Şimdiden teşekkür ederim, Allah razı olsun. allahım sizinde dualarını kabul etsin inşallah

Çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifasını versin mucizeler yaratsın inşallah
Dualarımda olacaksınız
Rabbim sizede sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…