benide cok benzetirler bu kadınahatta hangi guzel alımlı kadın varsa hepsini kendime benzetirim aynı bennnnn sabah sabah egom tavan yaptı saka tabiki lutfen bu yorumu farklı algılamayınız
benide cok benzetirler bu kadınahatta hangi guzel alımlı kadın varsa hepsini kendime benzetirim aynı bennnnn sabah sabah egom tavan yaptı saka tabiki lutfen bu yorumu farklı algılamayınız
sen ondan daha güzelsindir :)
tabi ya :) neyimiz eksik sanki
ne eksiğiii bence kesin fazlamız vardır
kesin kesin :) o yüzden evde kaldım ya
ben de hem megana hem türkan şoraya hem hatice şendile hem arzum onana hem de ne kadar güzel kadın varsa bezetiliyorum ki sanki hıhh
hiçbiri de birbirine benzemiyo ama ben hepsine benzetiliyorum.
güzelim ya kahretsin çok güzelim
atmasyon tabi bu yazdıklarım bi kere de bu zevke ben de erişeyim,tadayım dedim
....
tatmaz olaydım
üniversitedeki bir hocam soylemişti bana hatiice şendile ne kadar benziyorsun diye. isim olarak bilmiyordum google da arattırddık sonra resmimle karşılaştırdım gerçekten benzer bir çok yönümüz var. ki hocamdan sonra ailemdeki kişiler arkadaşlarım vs sürekli dila hanım diye seslenmeye başladılar bana bundan dolayı daha bir sevimli buldum kendisini
ki bence siyah saç beyaz tene sahip olan bayanlar bir adım öndedir her zaman.
Kimse kimsenin önünde olamaz, herkesin güzelliği kendine.
Sadece düşüncesi yazmışne var ki bunda .
kk'da kendine güvenmeyeceksin, kendini beğenmeyeceksin, ünlü birilerine benzetilmeyeceksinn çünkü bunlar cok garip tuhaf olamaz yanii imkansızzzzz kabullenilemez durumlarr !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?