Ben övünmek olarak hiç bakmadım olaya.Belki o bahsettiklerin özgüven eksikliğinden de kaynaklanıyor olabilir .
Ben de yazdım arkadaşlarımdan benzettiklerimi ya da insanların benim için dediklerini .
Karameli amber'a benzetmiştim ,periciğimi kristen'a ,berry herhangi birisine benzetmedim ama yüz hatları feci güzel .Bunlar reelde gördüklerim insanlar tabi .
Kabullenilemez durumlar değil ama bunlarla övünmek garip geliyor... bu sadece ''fotoğraraflarla eski anılar yeni düşler'' de değil başka bölümlerde de dile getirilen bir mevzu, sende hak verirsin ki bu kadar dile getirilen bir şey belli bir yerden sonra komik olarak algılanabiliyor... sanki kendi olmaktan sıkılmış insanlar görüyorum, başka birine benzetildi diye fazlaca mutlu olan insanlar, garip geliyor... neden insanlar kendileriyle barışık değil?, kendini neden benzetildiği insan kadar sevemiyor? beğenmiyor? soruları aklıma geliyor yoksa herkes hayatında annesine, teyzesine, ünlü güzel birine, sıradan birine, arkadaşına muhakkak benzetilmiştir...
benide bu kadına benzettiklerini yazdıgım için üzerime alındım ister istemez :) ya şimdi eğri oturalım doğru konuşalım sanada böyle güzel kadınlara benzediğini söylediklerinde mutlaka hoşuna gider bu durumun bence insanın kendisinden sıkılmasıyla, barışık olmamasıyla alakası yok ki tam tersi ben kendime aşırı derecede barışık bi kızım bunuda herkes farkındadır :) neyse canım seninde bakış açın farklı demek ki saygı duymak gerekir :)
ben yüzünü görmüştüm benzetemedim seni
ama sen de kendin güzelsin birine benzetilmek de güzeldir tabi.hele ki güzel birine...
hürremcım aynı seyı dusunmusuzbu kadını ben de cok begenıyorum
gercekten degısık bır guzellıgı ve cekıcılıgı var .ama sankı yasının kadını
degıl gıbı ,boyle yuzu yaslanmısda makyajla kamufle edıyormus gıbı
genc dınamık bı yuzu yok yaslı gıbı ,ama cekıcı bı bayan .
mesela makyajsız genc bır kadın gıbı duruyor,ama makyajlı gercekten
yasından buyuk duruyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?