Selamlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar ben böyle bi konu bulamadım açayım dedim hem bilgi alışverişi aklımıza geleni soralım birbirimize nasıl gidiyor kaçıncı haftadasınız ? Kaçıncı haftada hissettiniz bebişleri cinsiyet ne zaman öğrendiniz ve alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz malum ikizler 40 haftadan önce geliyorlar
Hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimizeAmin ecmain
Maşallah kuzum siz bizden büyüksünüz biz 9 haftalığızSelamlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim de ikiz gebeliğim mevcut şuan 13+5 daha çok küçükler ama yavaş yavaş alınmalı mı yoksa son zamanlar mı alınmalı bende çok aradayım sizin bebişler kaç haftalıklar ?
Yaa hiç sormayın ikiz bebek araba modelleri benim de büyük sorunum hiçbiri güzel gelmiyor gözüme ayrı ayrı mı alsam bilemedimMaşallah kuzum siz bizden büyüksünüz biz 9 haftalığızikiziz ben 7 aylıkken başlıcam yavaş yavaş bebek arabası hakkında kafam iyice karıştı doğru düzgün araba yok olsada 30000 binden başlıyor
Ozaman da çok maliyetli olurYaa hiç sormayın ikiz bebek araba modelleri benim de büyük sorunum hiçbiri güzel gelmiyor gözüme ayrı ayrı mı alsam bilemedim
Ya hiç sormayın işin içinden çıkamadımOzaman da çok maliyetli olur
Tabii bir de öyle sorunumuz var tek başıma çıkamamAyrı ayrı alırsanız tek başına bir yere gidemezsinizyiğenlerim ikiz ablam tek başına arabaya koyup çıkarabiliyor dışarı
Yaa Allah bağışlasın3 yaşına girdilerTabiki zorlukları var ama çok güzellerrr 2 kızlar şuan herşeyi birlikte yapıyorlar arkadaşlara ihtiyaçları yok ikisi birlikte oynuyorlar
İnşallah çokk teşekkürlerNe güzel Allahım iki duyguyuda tatmayı nasip edecek size inşallah
Hayalim resmen ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı bana olsunYaa Allah bağışlasıninşallah bizler de kucağımıza sağlıkla alırız kesin yorucudur ama en güzeli de doğuştan arkadaşa sahip olmaları bizim çift yumurta bir kız bir erkek olacaklar inşallah uyumu sağlarlar aralarında
Yaa inşallah kolaylıkla en güzelleri nasip olsun size ve isteyen herkeseHayalim resmen ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı bana olsun
Hayırlı olsun öncelikleSelam kızlar böyle bir konu görmek çok iyi oldu. Ben de bulamamıştım. İkiz gebesiyim. Çift yumurta 9+4‘üz . Bulantı için prilam içiyorum .gece 2 tane. Ama hergün farklı oluyor bazen hiç fayda etmiyor. Bazen kesiyor bulantıyı. Sizin nasıl geçiyor. Tarama testlerini yaptırdınız mı ?
Ya internette ikizlerde fetal DNA‘nın sağlıklı sonuç vermeyeceği bilgisi felan var. Ben galiba 12. haftada detaylı bir perinatoloji uzmanına gideceğim. İkili dest ve fetal dna yaptırmayacağım. Sizin de tüp bebek galiba embriyolarınız PGT‘li miydi.Hayırlı olsun önceliklebenim bulantım hiç olmadığı için yorum yapamıyorum umarım kısa zamanda sona erer sizin de İkiz olunca doktorum tarama testlerinin güvenilir olmadığını onun yerine fetal DNA yaptırmamı önerdi aksilik olmazsa haftaya yaptıracağım
Fetal dna çok öneriliyor aslında bebeklerde hastalık sendrom vs çoğu şeyi tespit edebiliyorlar diye takdir sizin tabiYa internette ikizlerde fetal DNA‘nın sağlıklı sonuç vermeyeceği bilgisi felan var. Ben galiba 12. haftada detaylı bir perinatoloji uzmanına gideceğim. İkili dest ve fetal dna yaptırmayacağım. Sizin de tüp bebek galiba embriyolarınız PGT‘li miydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?