İnşallah canım. Bu arada tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi yapıldı mı sana? Doktor bende es geçti. Ultrason ile kontrol etti her şey normal dedi ve başladık. O hâlâ soru işareti kafamda.Bekliyorum güzel haberlerini
Yok canım banada yapılmadı. Bir sıkıntı görmezlerse istemiyorlar heralde bilmiyorum ki.İnşallah canım. Bu arada tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi yapıldı mı sana? Doktor bende es geçti. Ultrason ile kontrol etti her şey normal dedi ve başladık. O hâlâ soru işareti kafamda.
Hadi bakalım insBenim de toplama işlemim oldu bugün. 16 yumurta toplanmış. İnşallah çok elenmezler.
İlk günden elendi minnaklarım. 12 yumurta doluymuş. 9 tanesi döllenmiş. Şimdi yarını bekliyorum. İnşallah daha fazla elenmez. Bu bayramda güzel haberlerle geçer. Bu ara iyi bayramlar herkeseHadi bakalım ins
Süreçle ilgili bilgi verirsin bekliyorum haberlerini
Yari yariya düşüyor sanırım. Ben de 34 yumurta toplandı. 29u dolu yani olgundu. 20si dollendi. 5.güne 7 kaldı. Benimkilerin sayısı çok düştüİlk günden elendi minnaklarım. 12 yumurta doluymuş. 9 tanesi döllenmiş. Şimdi yarını bekliyorum. İnşallah daha fazla elenmez. Bu bayramda güzel haberlerle geçer. Bu ara iyi bayramlar herkese
Benim de 7 emriyom kaldı. Pgt ye gitti şimdi inşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz içinYari yariya düşüyor sanırım. Ben de 34 yumurta toplandı. 29u dolu yani olgundu. 20si dollendi. 5.güne 7 kaldı. Benimkilerin sayısı çok düştükalitesizdi galiba 5.gune giden az kaldı.
Umarım seninkilerin hepsi 5. güne gider
İyi bayramlar
Benim de 7 emriyom kaldı. Pgt ye gitti şimdi inşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz için
Evet canım ama kalitesi 2bb ve 3bb dediler bu ne demek anlamadım ama bakalım artık hayırlısı7 TANESİ 5. GÜNE Mİ GELMİŞ CANIM
canım sağlıklı olsun önemli olan o bence sağlıklı olursa tutunur inşallahhEvet canım ama kalitesi 2bb ve 3bb dediler bu ne demek anlamadım ama bakalım artık hayırlısı
İnşallah canım yacanım sağlıklı olsun önemli olan o bence sağlıklı olursa tutunur inşallahh
yaş kaçtı canım seninİnşallah canım ya
30 canımyaş kaçtı canım senin
yaşta önemli canım inşallah yaşımız genç olur Allah izniyle30 canım
Çok sevindimBenim de 7 emriyom kaldı. Pgt ye gitti şimdi inşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz için
Embriyo kalitesi oluyor canim bende araştırmıştım. Benimkilerde 5bb yazıyor. Bu ne oluyor diye ınternetten bakmıştımEvet canım ama kalitesi 2bb ve 3bb dediler bu ne demek anlamadım ama bakalım artık hayırlısı
Evet canım hepsini gönderdik.Çok sevindimhadi bakalım hayırlısı. Hepsini mi gösterdiniz?
Aynen canım kaliteye göreymiş. 2bb ve 3bb minik savaşçılarım başarırlar inşallahEmbriyo kalitesi oluyor canim bende araştırmıştım. Benimkilerde 5bb yazıyor. Bu ne oluyor diye ınternetten bakmıştım
Benim sonuclarim bugun geldi. 3 embriyo göndermiştik. 3üde taşıyıcıymış hasta yok çok şükürEvet canım hepsini gönderdik.
Çok sevindimmm.Benim sonuclarim bugun geldi. 3 embriyo göndermiştik. 3üde taşıyıcıymış hasta yok çok şükürgönül isterdi tamamen sağlıklı olsun ama yapcak bir sey yok taşıyıcı olsada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?