Hatay'da PGT tüp bebek yaptıranlar

İnşallah canım. Bu arada tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi yapıldı mı sana? Doktor bende es geçti. Ultrason ile kontrol etti her şey normal dedi ve başladık. O hâlâ soru işareti kafamda.
Yok canım banada yapılmadı. Bir sıkıntı görmezlerse istemiyorlar heralde bilmiyorum ki. Sadece bana yumurta toplamadan 2 gün önce sulu ultrason diye bir şeye baktı. Daha önce düşük yaptığım için rahimde bir yapışıklık vs. var mı diye baktı.

Hadi bakalım ins
Süreçle ilgili bilgi verirsin bekliyorum haberlerini
İlk günden elendi minnaklarım. 12 yumurta doluymuş. 9 tanesi döllenmiş. Şimdi yarını bekliyorum. İnşallah daha fazla elenmez. Bu bayramda güzel haberlerle geçer. Bu ara iyi bayramlar herkese

İlk günden elendi minnaklarım. 12 yumurta doluymuş. 9 tanesi döllenmiş. Şimdi yarını bekliyorum. İnşallah daha fazla elenmez. Bu bayramda güzel haberlerle geçer. Bu ara iyi bayramlar herkese
Yari yariya düşüyor sanırım. Ben de 34 yumurta toplandı. 29u dolu yani olgundu. 20si dollendi. 5.güne 7 kaldı. Benimkilerin sayısı çok düştü kalitesizdi galiba 5.gune giden az kaldı.
Umarım seninkilerin hepsi 5. güne gider
İyi bayramlar

Benim de 7 emriyom kaldı. Pgt ye gitti şimdi inşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz için

Embriyo kalitesi oluyor canim bende araştırmıştım. Benimkilerde 5bb yazıyor. Bu ne oluyor diye ınternetten bakmıştım
Aynen canım kaliteye göreymiş. 2bb ve 3bb minik savaşçılarım başarırlar inşallah

Benim sonuclarim bugun geldi. 3 embriyo göndermiştik. 3üde taşıyıcıymış hasta yok çok şükür gönül isterdi tamamen sağlıklı olsun ama yapcak bir sey yok taşıyıcı olsada olur
Çok sevindimmm. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sağlıklı ya da taşıyıcı fark etmez. Yeter ki hasta olmasın. Sürecin devamını da yazar mısın bana? Neler yapacaksınız transfer için. Sağlıkla tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…