Hatay'da PGT tüp bebek yaptıranlar

Yaaa ins. güzel sonuçlar alırsınız. 4 embriyo da az değil. Transferiniz ne zaman?

Ya bunları duyunca o kadar mutlu oluyorum ki. Güzel haberinizi de buraya yazarsanız bana iyice umut olursunuz:)) Tüm sorularımın cevabı sizde resmen çok teşekkürler ederim:)) bizden de rapor istediler ama ne demek istediklerini bile anlamadım. Bundan dolayı önce rapor çıkaracaklarını söylediler. Bizim elimizde sadece evlenmeden önceki kan tahlili sonucumuz vardı. Sadece onu gönderdik. Rapor falan yoktu. Tahlile bakan talasemi var sizde dedi sadece :) o yüzden bizim süreç uzayacak galiba. O raporun içeriği nedir bilgi verir misiniz?

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bize ngs den bahsedilmedi. Belki sadece taşıyıcılık olduğu içindir. İlerleyen süreçlerde söylenirse dediklerinizi dikkate alacağım. Çok aydınlatıcı oldu cevabınız. İnşallah sağlıkla bizlere de nasip olur :)))

Yok o kan tahlilleri değil. Sağlık ocağında yaptırmıştık biz ordaki doktorum ikimizdede çıkınca eğitim araştırma hast. gönderdi bizi. Tıbbi genetik bölümüne gittik danismanlik verdi riskleri anlatti tedavi yöntemi vs. Sonra tüp bebek yaptirmak isterseniz lazim olcak diye bizden kan aldirdi 2 ayda cikti o sonuç. O raporda bizim hangi genimizin tasiyici olduğu yani mutasyona ugrayan gen hangisi o yazıyor.

Anladım. Teşekkürler. Bizi bu konuda yönlendiren olmadı. Süreci kısaltabilirdik. Doktorların bu sürece hakim olması da önemli tabiki. Güzel haberlerini bekliyorum :) yardımın için de çok teşekkürler

Rica ederim sadece tasiyicilik olmasiyla hicbir ilgisi yok. Ngs yi genetik hastaligi olmayanlara da yapiyorlar. En iyi embriyoya ulasmak icin bir yontem diyelim Butceniz olursa kesinlikle tavsiye ederim

Yaaa ins. güzel sonuçlar alırsınız. 4 embriyo da az değil. Transferiniz ne zaman?
İNsallah, Amin ben yuzdum yuzdum kuyruguna geldim ama yine de bitmedi surecim Yarin histereskopi oluyorum, bir aksilik cikmazsa gelecek ay da transfer hazirligina baslanir. Aksilik cikarsa da saglik olsun Saglikli embriyolarin bekliyor oldugunu bilmek bile guzel

Hepimize nasip olsun insallah

Geçmiş olsun ve bol şans inşallah her şey dilediğimiz gibi olur buradan da mutlu mutlu haberlerimizi paylaşırız

16 Şubat'ta bir doktora mesaj atmıştım fiyat hakkında bana tüm masraflar dahil 30 - 32.000 TL dedi. Çok ilgili bir doktor.

Yeniden merhaba,
Süreçte her şey bana anlattığım gibi ilerliyor. Tekrar teşekkür ederim. Ben de sonunda iğne aşamasına geldim. Yumurtalarım da her şey yolunda giderse haftaya toplanacakmış. Sonucun geldi mi? İnşallah her şey yolundadır. Bana büyük umut oldun.

Sonuçlarınızı yazar mısınız? Çok heyecanlıyım sürekli okuyorum. Cevaplarınız bana umut oluyor hep

Sonuçlarınızı yazar mısınız? Çok heyecanlıyım sürekli okuyorum. Cevaplarınız bana umut oluyor hep
Tipki benim aylar onceki durumum gibi Ben de ayni seyleri yasayanlarin deneyimlerini okuyarak guc bulup, umutlaniyordum

Ben gecen ay histeroskopi oldum. Bugunlerde reglmi bekliyorum transfer hazirligi icin. Nedense su gibi akan surec, bu reglyi beklerken tikandi resmen, zaman gecmek bilmedi tam kapanma olmasinin etkisi de var tabii.

Sen ne durumdasin, basladiniz mi Her sey gonlunuzce olsun insallah

Aynen öyle çok heyecanlı ve günler geçmiyor.

Evet canım. Biz de başladık. İğnelerimi kullanıyorum. Şuan 7.günüm. Doktorum arife günü yumurta toplayabiliriz dedi. Sonra dinlendirme yapacakmış. Ben hiç histeroskopi olmadım bu arada.

Cok sevindim hayırlı olsun senin içinde.
Maalesef daha genetik sonucum gelmedi bekliyorum.

Cok sevindim hayırlı olsun senin içinde.
Maalesef daha genetik sonucum gelmedi bekliyorum.
13 Nisan'da göndermiştin sanki. Uzun sürmüş gelmesi. Bizim daha setuptan raporda gelmedi. Doktorumuz biz toplayıp donduralım. Bu süreçte rahmin de toparlar dedi. Yarın toplama yapacaklar. Sonra rapor gelince embriyo gönderip onun da sonucunu bekleyeceğiz. Keşke daha kısa sürse. Ama önemli olan sağlıklı gelmesi tabiki

16 Şubat'ta bir doktora mesaj atmıştım fiyat hakkında bana tüm masraflar dahil 30 - 32.000 TL dedi. Çok ilgili bir doktor.
Canım benim de aşağı yukarı bu fiyata geldi bile ama süreç daha bitmedi. Bu yola çıkmadan bilinmiyor inan bana. Biz de başlangıçta 26 bin gibi düşünmüştük ama ilerledikçe testler falan derken böyle oldu. Önemli olan sonuç tabi tek seferde güzel sonuçlar alalım da gerisi önemli değil. Dua edelim birbirimize bol bol

12 nisanda yumurta toplamam oldu. 5. güne bekledik. 17 nisanda gitmis oldu Set-up 10 günde çıktı bizim ama genetik biraz uzun sürüyormuş doktorum öyle söylemişti. Bekliyoruz bakalım ins. güzel sonuçlar gelir.
Evett çok mantıklı olmuş zaman kaybetmezsiniz. Kaç yumurtan var? Bana doktorum ne kadar çok o kadar iyi demişti içinden hastada olur diye. Ama benim 29'dan 7 kaldı 5.gune buna da şükür..

Yarın toplama olacak benim de. Yarını bekliyorum. Gayet güzel kalmış üzülme 7 çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…