İnşallah canım. Bu arada tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi yapıldı mı sana? Doktor bende es geçti. Ultrason ile kontrol etti her şey normal dedi ve başladık. O hâlâ soru işareti kafamda.Bekliyorum güzel haberlerini
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hatay'da PGT tüp bebek yaptıranlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Nisan 2021
- 106
- 80
- 13
- 32
Yok canım banada yapılmadı. Bir sıkıntı görmezlerse istemiyorlar heralde bilmiyorum ki. Sadece bana yumurta toplamadan 2 gün önce sulu ultrason diye bir şeye baktı. Daha önce düşük yaptığım için rahimde bir yapışıklık vs. var mı diye baktı.İnşallah canım. Bu arada tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi yapıldı mı sana? Doktor bende es geçti. Ultrason ile kontrol etti her şey normal dedi ve başladık. O hâlâ soru işareti kafamda.
- 13 Nisan 2021
- 106
- 80
- 13
- 32
Hadi bakalım insBenim de toplama işlemim oldu bugün. 16 yumurta toplanmış. İnşallah çok elenmezler.
Süreçle ilgili bilgi verirsin bekliyorum haberlerini
İlk günden elendi minnaklarım. 12 yumurta doluymuş. 9 tanesi döllenmiş. Şimdi yarını bekliyorum. İnşallah daha fazla elenmez. Bu bayramda güzel haberlerle geçer. Bu ara iyi bayramlar herkeseHadi bakalım ins
Süreçle ilgili bilgi verirsin bekliyorum haberlerini
- 13 Nisan 2021
- 106
- 80
- 13
- 32
Yari yariya düşüyor sanırım. Ben de 34 yumurta toplandı. 29u dolu yani olgundu. 20si dollendi. 5.güne 7 kaldı. Benimkilerin sayısı çok düştü kalitesizdi galiba 5.gune giden az kaldı.İlk günden elendi minnaklarım. 12 yumurta doluymuş. 9 tanesi döllenmiş. Şimdi yarını bekliyorum. İnşallah daha fazla elenmez. Bu bayramda güzel haberlerle geçer. Bu ara iyi bayramlar herkese
Umarım seninkilerin hepsi 5. güne gider
İyi bayramlar
Benim de 7 emriyom kaldı. Pgt ye gitti şimdi inşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz içinYari yariya düşüyor sanırım. Ben de 34 yumurta toplandı. 29u dolu yani olgundu. 20si dollendi. 5.güne 7 kaldı. Benimkilerin sayısı çok düştü kalitesizdi galiba 5.gune giden az kaldı.
Umarım seninkilerin hepsi 5. güne gider
İyi bayramlar
- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 32
Benim de 7 emriyom kaldı. Pgt ye gitti şimdi inşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz için
7 TANESİ 5. GÜNE Mİ GELMİŞ CANIM
Evet canım ama kalitesi 2bb ve 3bb dediler bu ne demek anlamadım ama bakalım artık hayırlısı7 TANESİ 5. GÜNE Mİ GELMİŞ CANIM
- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 32
canım sağlıklı olsun önemli olan o bence sağlıklı olursa tutunur inşallahhEvet canım ama kalitesi 2bb ve 3bb dediler bu ne demek anlamadım ama bakalım artık hayırlısı
İnşallah canım yacanım sağlıklı olsun önemli olan o bence sağlıklı olursa tutunur inşallahh
- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 32
yaş kaçtı canım seninİnşallah canım ya
30 canımyaş kaçtı canım senin
- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 32
yaşta önemli canım inşallah yaşımız genç olur Allah izniyle30 canım
- 13 Nisan 2021
- 106
- 80
- 13
- 32
Çok sevindim hadi bakalım hayırlısı. Hepsini mi gösterdiniz?Benim de 7 emriyom kaldı. Pgt ye gitti şimdi inşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz için
- 13 Nisan 2021
- 106
- 80
- 13
- 32
Embriyo kalitesi oluyor canim bende araştırmıştım. Benimkilerde 5bb yazıyor. Bu ne oluyor diye ınternetten bakmıştımEvet canım ama kalitesi 2bb ve 3bb dediler bu ne demek anlamadım ama bakalım artık hayırlısı
Evet canım hepsini gönderdik.Çok sevindim hadi bakalım hayırlısı. Hepsini mi gösterdiniz?
Aynen canım kaliteye göreymiş. 2bb ve 3bb minik savaşçılarım başarırlar inşallahEmbriyo kalitesi oluyor canim bende araştırmıştım. Benimkilerde 5bb yazıyor. Bu ne oluyor diye ınternetten bakmıştım
- 13 Nisan 2021
- 106
- 80
- 13
- 32
Benim sonuclarim bugun geldi. 3 embriyo göndermiştik. 3üde taşıyıcıymış hasta yok çok şükür gönül isterdi tamamen sağlıklı olsun ama yapcak bir sey yok taşıyıcı olsada olurEvet canım hepsini gönderdik.
Çok sevindimmm. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sağlıklı ya da taşıyıcı fark etmez. Yeter ki hasta olmasın. Sürecin devamını da yazar mısın bana? Neler yapacaksınız transfer için. Sağlıkla tutunsun inşallahBenim sonuclarim bugun geldi. 3 embriyo göndermiştik. 3üde taşıyıcıymış hasta yok çok şükür gönül isterdi tamamen sağlıklı olsun ama yapcak bir sey yok taşıyıcı olsada olur