Hatay semti ve civarında kiralık daire

MeLoDi

LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu!
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
16.067
9
ızmir Hatay semti ve civarında (üçyol - üçkuyular arası) bakımlı 3+1 100 metrekare sobalı (kömür) 2. ve 3. kat olabilir, 450 tl ye kadar kiralık daire arıyorum. sahibinden olması benim için daha iyi.
kiralık ev konusunda çok dertliyim hanımlar! evimde çok rutubet var evin herşeyi kırık dökük ve 400 tl kira veriyorum. bu yaz taşınmak istiyorum. bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
cnm buralarda var
350 400arası kıralar yesılyurtta
sahıbınden hemede dusunursen manzaralı felan var burada 400e aklında olsun

cnm buralarda var
350 400arası kıralar yesılyurtta
sahıbınden hemede dusunursen manzaralı felan var burada 400e aklında olsun

sağol canım. yeşilyurtta kiralar uygun biliyorum ama ben işe yürüyerek gidip geliyorum. eşim yol parası veriyor. bundan kurtulmak için işyerimize daha yakın olsun diye düşünüyoruz. yeşilyurt zor olacak.
yine de bilgi için teşekkür ederim.a.s.

bende 5 sene oturdum hatayda basın sitesinde kiralar biraz yüksek oralarda
2006 senesinde ayrıldık oradan çıkarken kiramız 600 tl idi hemde kalorifer bileyoktu evde
biraz daha aşağılara doğru bakarsan üçkuyulara doğru bulursun herhalde

çok pahalıymış orası :1shok:
ben de üçyol üçkuyular arasında arıyorum zaten. internetten araştırdım emlakçıdan hep ve pahalı evler. sahibinden olursa daha iyi olur. teşekkür ederim a.s.

çok pahalıymış orası :1shok:
ben de üçyol üçkuyular arasında arıyorum zaten. internetten araştırdım emlakçıdan hep ve pahalı evler. sahibinden olursa daha iyi olur. teşekkür ederim a.s.

Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda bulursun nokta durağının aşağılarıda güzeldir güzelyalı ya inerken oralarada bak istersen kaydirigubbakcemile3

Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda bulursun nokta durağının aşağılarıda güzeldir güzelyalı ya inerken oralarada bak istersen kaydirigubbakcemile3

nokta işyerime yakın. her akşam geçiyorum oradan. ama genelde herkes evini emlakçıya veriyor. açıkçası emlakçıya para vermek istemiyorum. taşınmak zaten çok masraflı olacak. arada bakayım bari. offfffff niye bu kadar pahalı kiralar :uhm: bazı ev sahipleri çok insafsız bizimkisi gibi. önceki kiracıların faturasını yeni kiracıya kesiyorlar. :sm_confused:

canlarım olurda denk gelirse bana bilgi verin lütfen. hazirana kadar vaktim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…