Hatay///31

leyelil hangi sayfadsın bulamuıyomda.nesse hotmail geliyo sen yazınca.moraller burdada bozuk be güzelim.asker eşlerinin sayfası cok zor açılyo.giremiyom bi türlü ondan.ee anlat göreve falanmı gittler yoksa kız

selam öykü asker esleri topiğindede gördüm senide pek konusamadık bak burdada yoksun canım ya inşallah tanısırız k.

leyalil canım asker eşleri sayfası zor açılıyo giremiyom yogun ora sanırım.sen nasılsın.burdada moraller bozuk güzelim.göreve falanmı gittler yoksa...........?nasıl orda iskendrunda tehlike yok demi bacım.haber bekliyom hadi açıgım.öptüm seni.

leyelil hangi sayfadsın bulamuıyomda.nesse hotmail geliyo sen yazınca.moraller burdada bozuk be güzelim.asker eşlerinin sayfası cok zor açılyo.giremiyom bi türlü ondan.ee anlat göreve falanmı gittler yoksa kız

ben sadece asker eşlerine giriyorum öykü beni orada bulursun niye ağır acılıyo gayet güzel ya göreve gitmedilr eşimin devresi şehit olmuş canımız cok sıkıldı

[
yapma ya çok üzüldüm.basınız saolsun.allah sabır versin.nerde görev yapıyo muş.ayyy ya ne dicemi sasırdım.ates düştügü yeri yakar arkadsım.allah ailesine de sizede sabır versin.asker eşleri sayfasını deniyom geliyom.bekle

leyalil canı ugrasyom ama açılmıyo asker eşi sayfası.özelden msj at gün içinde ben gel,irim nerdeysen.tekrar basın saolsun.allah sabır versin.memetçiklerimize güç kuvvet versin rabbim.içinde eşlerimizede.analara sabır versin rabbim.canım .kendine ii bak.görüşrüz.iiaksamlar.

leyalil ya delirecem sayfa bembeyaz duruyo açılmıyo.baska yere giriyom.açılıyo.ama oara açılmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben aslen iskenderunluyum eşimde.pac meydanını bilirsin anemgil orda oturuyo.kayınvalidem gilde modern evlerde oturuyo.ben iş için işte batmandayız.dogu görevi.ya sen nerelisin.nerde oturuyon.gelince görmek istiyom seni.2çocuk var sende demi.benm 7aylık bi kzım var.sen anlat şindi.

ben aslen iskenderunluyum eşimde.pac meydanını bilirsin anemgil orda oturuyo.kayınvalidem gilde modern evlerde oturuyo.ben iş için işte batmandayız.dogu görevi.ya sen nerelisin.nerde oturuyon.gelince görmek istiyom seni.2çocuk var sende demi.benm 7aylık bi kzım var.sen anlat şindi.

ben bursalıyım aslen eşim antakyalı buraya gelin geldim ankaradan bu sene radar kapanıyo gidiyoruz yaaaaaaa doğu sıramızda gelmiş galiba kısmet bir oğlum birde kızım var benim kızım ana sınıfına gidiyo oğlum 3 yasında 29 yasında
yarışamacı arkadaslaar basarılar diliyorum yetermi öykücüm

saol arkadsım .tanıştıgıma memnun oldum.belki batmana gelirsiniz haçburda tanısırız.bişe sorcam su sohbet odaları varya ben oraya bgiremiyom.yanlş şifre yada kullanıcı adı diyo.bi bilgin varmı.cevabunu bekliyom.çıkcam sınra eşimd ders çalışcak.cevabını bekliyom byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

saol arkadsım .tanıştıgıma memnun oldum.belki batmana gelirsiniz haçburda tanısırız.bişe sorcam su sohbet odaları varya ben oraya bgiremiyom.yanlş şifre yada kullanıcı adı diyo.bi bilgin varmı.cevabunu bekliyom.çıkcam sınra eşimd ders çalışcak.cevabını bekliyom byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sohbet odaları acılcak bakım varmış msn adresin varsa özelden yolla yazısırız canım öptüm seni

bende melezim annem iskenderunlu..37 yaşında 17 yaşında istanbula gelin gelmiş hep bahseder oralardan

ben de Hataylıyım.Bu şehre özellikle İskenderuna aşığım.Bir çok yer gezdim ama burası gibi yok.Hatayın havasını alan biri başka bir şehirde yaşayamıyo.Künefenin hası da Antakyada yenir,başka yerde yoktur.Ne lezzet be!!Canım çekti ya,yarın yiyeyim bari.Görmemiş olanların burayı gezmelerini,özellikle yemeklerini tatmasını tavsiye edrim.

bende aslen antakyalıyım.orda doğup büyüdüm...
evlenince de istanbula geldim...4-5 yılda bir gidebiliyorum antakyaya :KK43:

sömestr tatilini antakyada geçirdik.12 gün rüya gibi geçti gitti...tüm kuzenlerim,ailem birarada olmayalı o kadar uzun zaman olmuş ki...insan ayrı kaldığında bunun değerini daha iyi anlıyor...

Kizlar bende iskenderunluyum ama su an yurtdisindayim,5 yil olacak buradayim,dogma buyume iskenderunluyum,herkese selamlar...

canım bende antekeliyim.sadece künefemi var.ya oruğumuz ekşi aşımız kaytaz böreğimiz,yoğurt aşımız,bumbarımız,daha sayımı ciğerim.....

X